Dette været vårt er ikke til å bli klok på, noen av oss har fremdeles snø, noen har sol og andre har det rett og slett bare vått.

Men regnet trenger ikke nødvendigvis å bare være negativt.

Helst vil vi jo ha solskinn så ofte som mulig, men nå har det seg slik at vi bor i Norge. Så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Det finnes masse trendy regntøy, som kan gjøre det litt lettere å godta de våte dråpene fra oven.

Les også: Denne trenden gir deg et ekstra rom hjemme

Noe som går igjen

Silje Pedersen, moteansvarlig i KK, gir deg den siste trenden innen regnmote.

I videovinduet over kan du se eksempler på moteriktig regntøy.

– Det er alltid noe som går igjen når det gjelder regntøy, spesielt klassiske ting. Hvitt, blått og rødt er de «safe» fargene, og det kommer igjen hver sesong. Det er ikke forbundet med sommeren, så det kan du ha hele året, forteller Silje til God morgen Norge.

Om du er av den vågale typen og liker farger som bidrar til å sprite opp hverdagen, så kan kanskje en gul regnjakke være tingen for deg.

Les også: – Vi har vært plaget av for lite regn i sommer, mener Finn Schjøll

(Artikkelen fortsetter under bildet)

regn

Trendy støvler

Hvis du ønsker å ha på regntøy som ikke bare frastøter vann, men også ser ut som en vanlig jakke så finnes det flere forskjellige varianter av dette, for eksempel noen typer frakker.

I tillegg finner du regnjakker med ulike mønstre, der både blomster, figurer og dyreprint

Det er også viktig å holde seg tørr på beina, og det finnes mange forskjellige farger og fasonger innen støvler. Høye, lave, gule, røde eller vanlige svarte er bare noen av alternativene.

– De blå Viking-støvlene som blir brettet ned i skaftet er på vei tilbake. Det skal være litt retro, forteller Silje.

Les også: Husk gummistøvler, solkrem og kamera på festival