TØFF UNGODMSTID: Lady Gaga forteller nå om den vanskelige tiden med narkotikamisbruk og depresjon.
TØFF UNGODMSTID: Lady Gaga forteller nå om den vanskelige tiden med narkotikamisbruk og depresjon.

Gaga avslører hvorfor hun brukte kokain som 20-åring

– Jeg tok det aldri sammen med andre.

Lady Gaga har blitt et forbilde og et moteikon for fans over hele verden.

Artisten har sjokkert med å kaste klærne i flere musikkvideoer og dampende hete sceneshow.

Tidligere har hun fortalt om en periode i livet hvor hun misbrukte narkotiske stoffer.

Nylig stilte Gaga til et intervju i programmet «The Conversation With Amanda de Cadenet», hvor hun nok en gang åpnet seg om hennes misbruk av kokain.

Les også: Hva i alle dager har superstjernene tatt på seg denne uken?

Vondt misbruk

Denne gangen kunne hun også avsløre at hun som 19-åring slet med en vond depresjon som førte til at hun hoppet av skolen og skaffet seg tre jobber for å forsørge seg selv, samtidig som hun kjempet hardt for å lage seg en karriere innen musikken.

– Jeg dro hjem til leiligheten min hver eneste dag og der ble jeg bare sittende. Det var stille og det var ensomt. Det var ensformig. Det var bare meg og pianoet mitt. Jeg hadde en TV som jeg brukte å la stå på til en hver tid for å få følelsen av at noen var sammen med meg, sa Gaga i programmet.

gagaga
gagaga

Det var med ensomheten at misbruket kom.

– Narkotika ble min venn. Jeg tok det aldri sammen med andre mennesker. Det var en forferdelig måte å fylle tomrommet på, fordi det egentlig bare gjorde tomrommet større, forteller artisten.

Heldigvis fikk sangerinnen en smak av virkeligheten og innså at det hun holdt på med både var farlig, og feil.

– På en måte så bare våknet jeg opp en dag og sa til meg selv «Du er en idiot. Du er ikke en artist! Om du hadde vært en artist, hadde du holdt fokuset på musikken din. Du hadde ikke kastet bort pengene dine på “Den hvite djevelen"»

Les også:Lady Gaga liker å bli dominert i senga

Mediepause og brudd

Lady Gaga har den siste tiden ønsket å ha en mediepause, som hun selv kaller for «Media Blackout», etter sin omfattende turne med «The monster Ball».

I en lengre periode holdt hun seg borte fra sine kontoer på sosiale medier som Facebook og Twitter, men har nå, etter å igjen være tilbake på scenen, gjenopptatt kontakten med sine fans.

Nylig la hun ut et bilde av seg selv på Twitter med sløve øyne og et stort drikkeglass i hånden og med beskjeden «Love Party in China».

Forrige uke kom også nyheten om at Gaga igjen var blitt singel etter at hun og kjæresten Taylor Kinner kjent fra «The Vampire Diaries» har bestemt seg for en pause fra hverandre.

Les også:Lady Gaga satte verdensrekord