Sporsems (Foto: Stella Pictures)
Sporsems (Foto: Stella Pictures)

Terje Sporsem gift - seks år etter frieriet

– Verdens vakreste brud er min kone.

Komiker Terje Sporsem fridde til sin kjæreste gjennom ti år, Katrine Myrenget på direkten på P4 i 2006.

Forrige helg giftet paret seg i Spania.

– Verdens vakreste brud

– Det er rett og slett en fantastisk følelse jeg har nå. Det er godt å ha gjort det. Jeg er stolt over at verdens vakreste brud er min kone. Katrine er en strålende kvinne, sier Sporsem til Se og Hør.

Komikeren har ikke noe svar på hvorfor det tok seks år fra frieriet til bryllupet stod, men innrømmer at han ble rørt ved alteret.

– Jeg er en person som lett blir rørt, så noen tårer ble det, sier han.

Kjendiser som Jonna Støme, Ørjan Burøe,Åsleik Engmark, Lisa Tønne, og Simen Stallnacke var på plass i byen Rebate for å delta i Sporsems bryllup.

Les også: – Gjør stand-up i undertøyet til Sporsem

Ble rundstjålet

Terje Sporsem har siden gjennombruddet med TV-serien «Judas» gjort stor suksess som komiker og programleder. Da han i fjor høst stod på scenen på Christiania hotell i Oslo gikk derimot ikke alt etter planen. Tyver brøt seg inn på backstageområdet på hotellet, og stjal verdisaker fra komikeren.

Han ble frastjålet sin MacBook Pro, pass og en bag med masse andre eiendeler. I tillegg ble firmaet han gjorde en jobb for frastjålet en del eiendeler.

– Maskinen er ikke viktig. Den kan de bare beholde. Men det er noen mapper som er ekstremt viktige. Særlig en mappe som heter «Krig» og ligger på skrivebordet. Om noen kunne lagt den på en minnepenn og gitt til politiet, kan de gjerne få beholde resten. Det er ting som kan erstattes, sa en fortvilet Sporsem.

Les også: Her trygler han Tone om tilgivelse