I fredagens «The Voice» fikk deltakerne besøk av den britiske rapperen Tinie Tempah, som blant annet står for superhiten «Written In The Stars». Omar Mohamed Ahmed, som gikk videre i forrige uke, fikk æren av å fremføre låta sammen med rapperen.

– Det er veldig, veldig gøy! Jeg fikk beskjed om det på søndag og trodde nesten ikke på det. Jeg kunne egentlig ikke tro det før jeg så ham på scenen, sier Omar til tv2.no.

Rapperen selv har kun lovord om sin makker for kvelden.

– Han er fantastisk! Jeg forventet virkelig ikke at noen kunne gjøre noe annerledes med «Written In The Stars» fordi han som synger den opprinnelig har en så sterk stemme. Men Omar eide låta! Han er topp, jeg er smigret og det kommer til å bli kjempegøy.

Se hvilke andre låter vi får høre i kveldens sending her.

Ville ikke meldt seg på «The Voice»

Briten tviler på om han ville meldt seg på «The Voice» selv, men har velmenende råd å komme med til programmets deltakere.

– Jeg ønsker dere alt det beste, og dette er det første steget på en lang vei mot en karriere. Det kommer til å være masse folk som sier til deg at de skal gjøre deg til en stjerne, men det viktigste er at det er opp til deg. Ikke hva folk eller dommere sier. Jobb hardt og sørg for at folk hører og elsker deg! Det er opp til deg. Men reisen begynner her.

– Flott å være i Norge

Rapperen, som egentlig heter Patrick Chukwuemeka Okogwu, er i Norge i anledning en turné, der han har spilt i Bodø og Trondheim. I kveld står Oslo og Sentrum Scene på plakaten.

– Det er flott å være her, og jeg er jo på «The Voice» i kveld og det er fantastisk! Det har vært en bra dag.

Se opptredenen med Omar og Tinie Tempah her:

Les alt om «The Voice» på tv2.no/thevoice.