carsten ti nett (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)
carsten ti nett (Foto: Marius Gulliksrud, © Marius Gulliksrud)

Katrine og Carsten klare for «Skal vi danse»

- Katrine og jeg har god kjemi, sier Skjelbreid som gleder seg til høstens kjendis-dans.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Skal vi danse» går til høsten inn i sin åttende sesong.

Det er to tidligere vinnere av «Skal vi danse» som skal lede høstens sesong, Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Carsten. Han er en god venn, og en engasjert og helproff kollega. Som programleder har Carsten stålkontroll og i tillegg er han en god danser, så jeg tror dette blir en spennende høst, sier Moholt.

Nytt studio

Moholt røper at «Skal vi danse» skal få et helt nytt studio denne sesongen.

- Jeg har sett tegninger og det kommer til å bli kjempefint. Det blir fortsatt ballroom følelse og mye glamour og vi kan ta imot mer publikum enn før, sier Moholt.

Erfarne dansere

Katrine Moholt vant første sesong av programmet i 2006, sammen med sin danselærer Bjørn Wettre Holthe, og hun var også programleder forrige sesong sammen med Yngvar Numme.

Carsten vant «Skal vi danse» i 2009 sammen med danselærer Elena Bokoreva Wiulsrud. Katrine og Carsten har ikke tidligere vært programledere sammen med de har både sunget sammen på «Allsang på grensen» og deltatt sammen i VM i latindans for seniorer i Spania hvor de kom på 37 plass.

- Katrine og jeg har god kjemi og jobber godt sammen så dette gleder jeg meg stort til. Det blir morsomt å få være på sidelinjen å følge utviklingen til kjendisdanserne tett. Både jeg og Katrine har jo vært i deres sko og vet hva de skal gjennom, sir Carsten Skjelbreid.

«Skal vi danse» har premiere til høsten på TV 2.

Høstens dansepar slippes offentlig på en egen presselansering i august og casten med å finne kjendiser er allerede godt i gang.