anette
anette

Tidligere TV 2-programleder:
– Angrer på silikonbrystene

Måtte legge seg under kniven for fjerde gang.

Anette Marie Antonsen er en av landets mest leste bloggere, og hun var i fjor en av de tre programlederne i TV 2-programmet «Bingo Bingo».

Nå avslører hun at hun har silikonbryster, og hun advarer unge jenter mot å operere seg.

Komplikasjoner

«Du som har normal størrelse på brystene, og bare ønsker deg mer, tenk deg godt om. Og vent til du har fylt 20 år. Jeg måtte operere en gang til nå, fordi det hadde blitt komplikasjoner», skriver hun i bloggen sin.

Hun har lagt ut et bilde av seg selv med brystbandasje, etter at hun denne uka opererte brystene for fjerde gang.

«Så da ligger jeg her igjen. Kom hjem fra klinikken igår ettermiddag. Da kjæresten hentet meg dro vi rett på Shell og kjøpte is. Det gjorde rush-trafikken litt hyggeligere», skriver hun.

Lolita

Anette Marie skriver i bloggen at mange jenter opererer fordi de har heng, fått barn og har komplekser for størrelsen på brystene.

Selv opererte hun før hun ble gravid.

– Første gang jeg opererte, hadde jeg nok grunn til det. Jeg var ikke fornøyd. Nå har jeg måtte operere for fjerde gang og går på smertestillende. Jeg er lei av store pupper, sier hun til «God Kveld Norge».

Les også : Bingo Bingo-Anette Marie: – Ja, jeg har fått meg kjæreste

Tabubelagt

Anette Marie velger å snakke om dette på bloggen, fordi hun mener det fortsatt er tabubelagt.

Hun vil at jentene skal tenke seg godt om før de gjennomfører en slik operasjon.

«Noen lurer kanskje på hvorfor jeg forteller om noe så privat, men jeg vet at mange der ute sitter med spørsmål de ikke vet hvor de skal stille. En kirurg vil tjene penger, så jeg tror ikke det er riktig plass for å spørre om råd. Det finnes kanskje noen av dem som fraråder pene jenter dette, men jeg tror det er fåtallet, skriver hun.

Og:

«Om jeg kan bidra til at 10 jenter dropper en unødvendig operasjon, ved å fortelle dette, så betyr det mye for meg».