vegemite Frank Ivar Amazing Race
vegemite Frank Ivar Amazing Race

– Det smakte helt grusomt!

Amazing Race-deltager Frank Hesmyr Falander ble både kvalm og irritert på broren. Se smakebit.

I kveldens episode av «The Amazing Race Norge», som sendes klokken 20.00 på TV 2, får deltagerne igjen en svært krevende spiseoppgave.

Magen vrengte seg

Etter kobraslangespising skulle nok Amazing Race-deltagerne gjerne vært foruten nye ekle måltider. Likevel slipper ingen unna når alle må svelge en sandwich smurt med et pålegg, som absolutt ikke faller i smak.

For tvillingbrødrene Frank og Ivar Hesmyr Falander ble sandwichen så vanskelig å svelge at de brakk seg utallige ganger, og de følte at magen vrengte seg flere ganger.

– Det var utrolig ekkelt å spise det fordi det var så masse «guffe» inni sandwichen som smakte helt grusomt! forklarer Frank Hesmyr Falander.

Les også: Amacing Race-Frank fikk sjokk da han så hva som sto på menyen

– Jeg måtte slå til ham

Frank mener på sin side at det var ekstra kvalmende og irriterende at tvillingbroren brakk seg så mange ganger.

– Jeg må innrømme at det var ekstra ille da Ivar stod og brakk seg så ofte. Det gjorde meg kvalmere og mer irritert, smiler Frank.

– Ja, og da måtte jeg bare slå til ham. Jeg hadde det ille nok, så det at Frank sier flere ganger at jeg skal slutte å lage lyder gjorde meg ganske irritert. Det var det ekleste jeg har vært bort i av mat. Fy, så vondt, svarer Ivar.

Les også: Se Michelle og Tor Einar i heftig dansebattle

– Verdens ekleste sandwich

Heldigvis for tvillingbrødrene har de et sterkt konkurranseinstinkt når det gjelder som mest.

– Vi brakk oss og tenkte at «fy, skal alt dette ned i magen vår?», men det var uten tvil konkurranseinstinktet som tok over, noe som gjorde at vi klarte å spise verdens ekleste sandwich, sier Frank til tv2.no.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside