KLAR FOR CHELSEA: Marko Marin har signert for Chelsea. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)
KLAR FOR CHELSEA: Marko Marin har signert for Chelsea. (Foto: JOHN MACDOUGALL/Afp)

Tysk landslagsspiller klar for Chelsea

Roman Abramovitsj er i gang med sommerhandlingen.

Det har vært en turbulent sesong for Chelsea, men etter at Roberto di Matteo tok over roret på Stamford Bridge har den blå skuta kommet tilbake på rett kjøl. Nå har også eier Roman Abramovitsj satt i gang prosessen med å ruste opp stallen til neste sesong.

Lørdag bekrefter nemlig Chelsea på sine hjemmesider at den 23 år gamle Werder Bremen-spilleren Marko Marin er klar for klubben. Den offensive midtbanespilleren kommer fra Werder Bremen og fullfører overgangen når overgangsvinduet åpner til sommeren.

Marko Marin og Miroslav Klose på landslagssamling for Tyskland.
  (Foto: Gero Breloer/Ap)
Marko Marin og Miroslav Klose på landslagssamling for Tyskland. (Foto: Gero Breloer/Ap)

– Jeg har hatt en god tid i Werder sammen med mange flotte personer og jeg har mange gode minner. Men jeg ser naturligvis fram til utfordringen med å spille i Premier League i en såpass etablert klubb, sier Marin ifølge sportinglife.

Marin, som står bokført med 16 landskamper for Tyskland og spilte to kamper i VM i 2010, er enig med Chelsea om en avtale og skal ha gjennomgått den medisinske testen.

Les også: De norske supporterlederne tror på Mesterliga for egen klubb

Ifølge Sky betaler Chelsea drøyt åtte milloner euro (50 milloner kroner) for unggutten, samtidig som det ryktes at Romelu Lukaku går på lån den andre veien.

Flere av de europeiske storklubbene lå langflate etter signaturen til det belgiske spisstalentet Lukaku i fjor sommer, men det var Chelsea som trakk det lengste strået.

Les også: Se Fotballfrokost: «Big Sam» lærer ballett

Unggutten ble hentet til London for 180 millioner kroner, men siden den tid har det blitt lite spilletid i blå drakten for Lukaku. Allerede i overgangsvinduet i januar ble det snakket om at spissen skulle sendes ut på lån, men ingenting skjedde. Nå kan det imidlertid se ut til at Lukaku blir sendt på lån til Werder Bremen som en del av Marins permanente overgang.