hanne2
hanne2

«The Voice»-Hanne kaster klærne

Hanne Sørvaag mener man bør spille på sex i musikkbransjen.

«The Voice»-dommer Hanne Sørvaag kaster klærne i bladet Mann, melder VG. Hun mener at hun ikke kunne si nei til fototilbudet fordi hun flere ganger har sagt det er bra at artister er sexy.

– Jeg er veldig komfortabel med min egen kropp. Det er et virkemiddel jeg vil bruke og spille på i min popkarriere, sier Hanne Sørvaag til Mann.

hanne
hanne

Les også: Derfor er Hanne Sørvaag singel

– Spille på sex

Hun mener kroppsfokus er en del av musikkbransjen:

– Det er en del av gamet i denne bransjen å spille på sex og det er jeg komfortabel med, sier hun til bladet og tilføyer:

– Popbransjen er underholdning, og hvordan man underholder er opp til artisten. De som synes det er gøy å være litt sexy, kan gjøre det, men ikke alle er like komfortable med det. Jeg synes det er gøy, og det har jeg tatt til orde for så mange ganger. Så jeg ble spurt selv, måtte jeg følge opp det jeg har gått så hardt ut for, sier Hanne Sørvaag til Mann om å stille opp på de lettkledde bildene.

Les mer: Hanne Sørvaag drukner i datingtilbud

Søvnløs

Hanne Sørvaag er klar for sin aller første «The Voice»-direktesending i kveld. Som mentor i TV 2-programmet har hun gitt alt og hun har tidligere fortalt «God kveld Norge» at det gikk ut over nattesøvnen.

– Jeg har kommet hjem etter innspillingsdager og jeg får ikke sove. Det er så mye inntrykk. Så jeg håper bare at folk der hjemme skal synes det er like gøy som jeg synes det er å være der, fortalte hun.

Les mer: Hanne Sørvaag avviser «The Voice»-juks