Ronaldo, Kaka og Sergio Ramos bommet alle i straffespark-konkurransen mot Bayern München.

LES OGSÅ: Real-stjernene sviktet – Mesterliga-finale uten de spanske gigantene

Bastian Schweinsteiger sendte tyskerne til finalen på sin egen hjemmebane 19. mai da han satte inn den avgjørende straffen.

Sammenligner du ham med Lionel Messi så snakker vi om to helt vanvittig gode spillere. Men jeg vil si at denne sesongen så har Cristiano vært bedre enn Messi

Etter kampen ville imidlertid ikke Real Madrids trener José Mourinho legger skylden på Cristiano Ronaldo, som misset på Reals første straffespark.

– Superhelter finnes bare på film. Bayern hadde mer flaks enn oss, det er bare å gratulere. Messi bommet mot Chelsea og i kveld bommet tre spillere for oss fordi dette er fotball – disse ting skjer, sa en nesten usedvanlig nøktert Mourinho.

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk

Ronaldo, Neuer (Foto: JAVIER SORIANO/Afp)

– Bedre enn Messi
49-åringen hyller Ronaldo, som scoret begge målene til Real Madrid i 2-1-seieren mot Bayern München.

– Cristiano Ronaldo er bare helt fantastisk. Sammenligner du ham med Lionel Messi så snakker vi om to helt vanvittig gode spillere. Men jeg vil si at denne sesongen så har Cristiano vært bedre enn Messi, konkluderte Mourinho på den obligatoriske pressekonferansen etter kampslutt.

Mourinho er i ferd med å lede Real Madrid til seriegull i La Liga – men etter nederlaget i Mesterligaens semifinale ble det igjen spekulert i den frittalende trenerens fremtid på Bernabeu.

Spanske aviser hevder at Mourinho nå vil forlate Real Madrid til sommeren.

LES OGSÅ: Chelsea knakk «Barcelona-koden»: – Helt uvirkelig

José Mourinho og Cristiano Ronaldo (Foto: Daniel Ochoa de Olza/Ap)

LES OGSÅ: Di Matteo forsvarer Terry

– Jeg blir!
Det avviser portugiseren på det sterkeste.

– Jeg vil bli værende. Jeg har fremdeles mye jeg vil utrette for denne klubben og vil at vi skal kjempe om nye troféer, slo Mourinho fast.

– Vi trenger seks poeng på våre fire siste kamper for å vinne ligaen. Dersom vi vinner serien så har det vært en god sesong, konstaterte Mourinho, som likevel er bitter over at finalen i Mesterligaen glapp.

– Det smerter meg fordi spillerne har jobbet så hardt denne sesongen. Spillerne bør gå hjem etter denne kampen og kysse sin kone, barn og gå med hodet høyt hevet, mente Real Madrid-treneren.

Hvem mener du har vært best av Ronaldo og Messi denne sesongen? Ta debatten i kommentarfeltet under!