I USA lager de jo idrett av alt mulig, og det er derfor ikke overraskende at de har puttet putekrig inn i et ligasystem. Mange av oss vil jo tenke på putekrig som uskyldig barnelek eller kanskje du tenker mer i samme retning som Henrik.

- Når jeg tenker på putekrig, så ser jeg for meg to jenter som starter med putekrig og så kommer kanskje klærne av etter hvert.

Henrik dro derfor til Los Angeles for å utforske den forholdsvis ukjente sporten. Der møtte han Andrew Thompson i Punk Rock Pillow Fight som raskt knuste Henriks illusjoner om putekrig.

- Dette er med hensikt gjort uerotisk. Vi omfatter det latterlige, men det betyr ikke at det er så latterlig at du ikke vil vinne,forklarer Thompson.

- Jeg ble kvalm

Skal man først ha putekrig må man selvfølgelig gjøre det i senga. Ringen består derfor av fire madrasser. Havner man utenfor madrassene har man tapt, det samme gjelder om man må ned på begge knærne.

Henrik hadde valgt seg et passende antrekk for anledningen og fikk kallenavnet ”The Norwegian Nightmare”. I ringen fikk han europeisk motstand fra sveitsiske ”Helveticum Boom Boom”.

Henrik var skeptisk til hvorvidt man skulle klare å slå ut noen med så lette puter, men fikk snart erfare at om man treffer på de riktige stedene, så gjør det også vondt når man slår med en pute.

- Hun satte en midt i balla på meg. Jeg ble kvalm gitt, men det er klart, da kommer jo motivasjonen til å denge løs på en jente, kommenterer Henrik.

Hvordan Henrik ”The Norwegian Nightmare” klart seg på madrassen mot sin sveitsiske motstander kan du se på TV2 Zebra torsdag klokka 20.30 og på TV2 fredag klokka 23.25.

Gjest i studio er for øvrig det norske OL-håpet og padleren Eirik Verås Larsen.

Følg oss på Facebook. Klikk her.

Følg oss på twitter. Klikk her.