Amazing Race dansebattle Michelle Holm Tor Einar Holen
Amazing Race dansebattle Michelle Holm Tor Einar Holen

Se Michelle og Tor Einar i heftig dansebattle

– Tor Einar er den siste jeg hadde forventet skulle stille opp. Se bloggvideoer og bilder fra Hanoi.

Det er ingen tvil om at Amazing Race-deltagerne Michelle Holm og Tor Einar Holen er svært konkurranselystne. De bruker nemlig noen få ledige minutter før konkurransestart i Hanoi til å utfordre hverandre i en dansebattle, og som tilskuere har de en stor gjeng vietnamesiske ungdommer.

– Breaket alene

Michelle Holm, som reiser med bestevenninne Cathrine Andersen, forteller at de to sprudlende jentene ofte finner på sprø og morsomme ting når de er sammen.

– Da vi kom til startstreken for etappen i Hanoi stod vi og ventet på å komme igang. Så oppdaget vi en gjeng med vietnamesiske ungdommer, som stod i en ring der to konkurrerte mot hverandre.

Michelle prøvde å få med seg bestevenninnen, Cathrine, til å gå inn i ringen og danse. Da hun nektet å være med gikk Michelle alene bort til ungdommene.

– Så breaket jeg likeså godt alene, og de synes jo det var kjempemorsomt for jeg kan jo ikke breake, forklarer Michelle til tv2.no.

Far ble med i battle

Etterhvert ble overraskende nok også Amazing Race-deltageren, Tor Einar Holen (42), med på dansingen. Han deltar i racet med datteren sin, og fremstår til vanlig som en svært rolig person.

– Tor Einar er den siste jeg hadde forventet skulle stille opp på dansebattle. Vi hadde litt tullebreaking, og det var ingen av oss som vant. Vi ga hverandre en klem etterpå, og konkluderte med at vi var like gode, avslutter Michelle og smiler.

Deltagernes egne reisevideoer

Alle deltagerne i «The Amazing Race Norge» hadde med seg hvert sitt bloggkamera på den store turen jorden rundt. De har alle tatt bilder og spilt inn eksklusiv video som du etter hvert program får sett på tv2.no.

Bloggene er deltagernes egen reisedagbok fra turen hvor du kan se hva som foregikk bak kulissene mellom de heseblesende etappene i racet.

Hjelper gammel dame

I ekteparet Kari og Bjørn Setsaas´ reiseblogg, som du kan se i videoen nedenfor, ser vi blant andre Amazing Race-deltager Khabat Sarzali prøve seg som vietnamesisk fruktselger. Han fikk låne både passende hatt og fruktfat av en vietnamesisk dame.

– Vi venta på å starte etappen i Hanoi, og der kom det en søt eldre dame som prøvde å selge oss frukt, men vi hadde lite penger til etappen. Derfor prøvde jeg å selge frukt for henne og hatten lånte jeg av henne, forteller Khabat Sarzali til tv2.no og legger til.

– Jeg fikk desseverre ikke fikk solgt noe frukt, men jeg prøvde i hvertfall å hjelpe henne. Jeg synes hatten var kjempemorsom og den fikk meg til å leve meg inn i rollen.

Se Khabat hjelpe vietnamesisk fruktselger her:

611081

Se reisebilder fra deltagerne og TV-produksjonen:

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside