Robin Van Persie (Foto: Massimo Pinca/Ap)
Robin Van Persie (Foto: Massimo Pinca/Ap)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Van Persies agent i samtaler med Juventus

Og Manchester City vil snyte byrivalene Manchester United for underskriften til Christian Eriksen. Sjekk tirsdagens «ryktebørs» her!

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

LES OGSÅ: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin
LES OGSÅ: Her er verdens mest verdifulle stjerneskudd

Premier League:

Manchester Citys megarike eier Sheikh Mansour er storfornøyd med innsatsen til manager Roberto Mancini, og lover at italieneren vil bli værende i trenerstolen neste sesong selv om City ikke skulle vinne ligaen.

Robin van Persies agent bekrefter at han er i samtaler med Serie A-giganten Juventus sin sportsdirektør Fabio Paratici. Den italienske toppklubben skal være villig til å betale 250 millioner kroner i overgangssum for van Persies tjenester til sommeren, melder The Daily Mirror. Ifølge den sammen avisen står van Persie også på ønskelisten til Real Madrid, Barcelona og Manchester City, samt Inter og Milan og den franske toppklubben Paris Saint-Germain. Anonyme kilder hevder at van Persie vil til en utenlandsk klubb dersom han bestemmer seg for å forlate «Gunners» til sommeren. Van Persie har under 18 måneder igjen av sin kontrakt med Arsenal.

Liverpool vurderer et bud på Benficas 25 år gamle midtbanespiller Nolito, som har en fortid i Barcelona. Ifølge medier i Portugal vil Benfica takke ja til et salg dersom det kommer inn et bud på rundt 150 millioner kroner fra Liverpool.

Liverpool planlegger samtidig et bud på Inter Milan-spissen Luc Castaignos.

Chelsea og Barcelona kjemper begge om underskriften til Benfica-spissen Nelson Oliveira. 20-åringen er i landslagstroppen til Portugal.

Köln-spissen Lukas Podolski kan ende opp i Arsenal på «billigsalg» til sommeren. Ifølge tyske medier vil 26-åringen kun koste Arsenal rundt 100 millioner kroner i overgangssum.

Arsenals reservekeeper Manuel Almunia vil forlate Emirates i sommer, men sier at han ønsker å fortsette karrieren i en klubb i Premier League.

Premier League-nykommer Reading er interessert i å kjøpe Crystal Palace-duoen Wilfried Zaha og Nathaniel Clyne for totalt 80 millioner kroner.

Tottenham har definitivt droppet planene om å gjøre Emmanuel Adebayors overgang til White Hart Lane permanent, fordi de ikke blir enige med den utlånte Manchester City-spilleren om lønnskravet.

Manchester Uniteds spisstalent Danny Welbeck vil skrive under på en ny langtidskontrakt ved sesongslutt. I den nye kontrakten vil engelskmannen få en ukelønn på rundt 450.000 kroner.

Liverpools Dirk Kuyt og Maxi Rodriguez kan likevel gjøre helomvending og bli værende i Liverpool også neste sesong. Duoen er blitt hyppig koblet til klubber i utenlandske ligaer de siste månedene.

Evertons manager David Moyes har gitt klubbledelsen klar beskjed om at de må øke transferbudsjettet for å hindre at Everton havner ytterligere bak konkurrentene i Premier League.

Manchester City kaster seg inn i jakten på Ajax sin danske stjerne Christian Eriksen – men spillerens agent Schoots Martin hevder playmakeren vil «bli værende i Ajax inntil videre». Også Manchester United og AC Milan har vist interesse for 20 år gamle Eriksen.

Det er ikke for sent! Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Christian Eriksen (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Christian Eriksen (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Øvrig:

Den tyske avisen Bild slår fast at den nederlandske angriperen Bas Dost, som har scoret 28 mål på 31 kamper for Heerenveen denne sesongen, nærmer seg en overgang til Wolfsburg. 22-åringen er også ønsket av engelske Aston Villa.

Edinson Cavani tenker ikke på å forlate Napoli ved sesongslutt, og har respekt for sin kontrakt med klubben, opplyser spissens agent. Cavani, som har kontrakt med Napoli ut sesongen 2016, har scoret 29 mål totalt i alle turneringer denne sesongen.

Juventus sin «leiesoldat» Marco Borriello hinter om at han ønsker seg en permanent overgang til Torino-klubben ved sesongslutt.

Sir Alex Ferguson bekrefter at han vært i Frankrike for å se Lille-vingen Eden Hazard i aksjon. Skotten var på tribunen under Lilles oppgjør mot Lyon nylig. – Jeg kom hit for å se Lille møte Lyon og fulgte naturligvis Hazard, sammen med noen andre spillere, røpet Ferguson til den franske radiokanalen RMC på vei ut av stadion. Hazard er også ønsket av Barcelona, Real Madrid, PSG, Arsenal, Tottenham, Bayern München, Manchester City, Chelsea og Liverpool – for å nevne noen av klubbene belgieren er blitt koblet til den siste tiden.

AC Milan avkrefter påstandene i italienske aviser om at klubben planlegger å hente både Carlos Tevez og Mario Balotelli fra Manchester City i sommer. – Nei, det stemmer ikke, men om det hadde stemt så ville vi ikke fortalt det til dere (media), sier AC Milans visepresident Adriano Galliani.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk
La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Mario Balotelli (Foto: PAUL ELLIS/Afp)
Mario Balotelli (Foto: PAUL ELLIS/Afp)

Mesterligaen i altomfotball.no: Terminliste | Statistikk