Marius Beck og Magne Furuholmen (Foto: TV 2)
Marius Beck og Magne Furuholmen (Foto: TV 2)

Slik skal The Voice-Marius kapre seerstemmene

Med mentor Magne Furuholmen gjør han seg klar til dyst. Se video!

– Det føles knallbra!

Det sier Marius Beck (21), som i forrige ukes «The Voice» ble sendt rett til direktesendingene som starter førstkommende fredag. Sammen med mentor Magne Furuholmen forbereder deltakeren seg nå på å stå på scenen i beste sendetid - i et konsept der seerne bestemmer hvem som går videre og hvem som ryker ut av konkurransen.

Se intervjuet med duoen ovenfor!

Brillefin duo

Furuholmen tror nøkkelen til suksess, iallefall deler av den, er hva deltakerne fremfører på scenen.

– Det er flere ting vi må tenke på, blant annet det å velge musikk. Det er en viktig del av det. For min egen del prøver jeg bare å ri på Marius' popularitet. Jeg har startet med briller sånn som han har, da. Vi forbereder oss på hver vår måte, ler mentoren.

Marius stemmer i på at låtvalg er viktig.

– Som du sier, så er det mye som står på sangene som blir valgt. Jeg tror det blir avgjørende hvem du klarer å appelere til og om man klarer å fange størst mulig målgruppe, mener han.

Se alle «The Voice»-opptredener så langt her!

Furuholmen: – Jeg har klokketro på Marius

Skal vi tro mentor Furuholmen vil det ikke blir et stort problem for Marius å nå frem til målgruppen. Han er nemlig full av lovord om sin håpefulle artist.

– Marius er en veldig ung og ny artist som står i startgropa. Han er utrolig spennende og en veldig sterk formidler. Helt fra første gang jeg hørte ham har jeg hatt klokketro på at han kommer veldig langt, enten gjennom «The Voice»-systemet eller utenfor. Han er på vei mot noe som er veldig spennende.

Å få skryt av en superstjerne har ikke vært hverdagskost for Marius.

– Det er klart at det gjør noe med en. Jeg får mer og mer lyst til å drive med dette og det er ingen tvil om at jeg har gjort et riktig valg. Jeg ser på dette som en gyllen mulighet til å gjøre mitt beste og komme langt, sier 21-åringen.

Se Marius vise fram hjembygda si her!

Se Marius på blind audition:

591967

Frykter ikke at seerne får makt

Til nå har mentorene i «The Voice» kunnet bestemme skjebnen til deltakerne på sine lag. I de direktesendte rundene får seerne like mye makt.

– Vi kommer til et punkt der publikum skal bestemme - og publikum har egentlig alltid rett. Derfor er det selvfølgelig viktig for meg å få vist alle mine artister i best mulig lys, sier den tidligere a-ha-stjernen.

– I forhold til Marius snakker vi om en artist som ikke har kommet til et punkt i karrieren der det stanger og han må prøve noe annet. Han er i startgropa og det er alltid forfriskende. Det er også mye positiv energi som kommer fra ham som bare må ivaretas. At publikum gjør sine valg er på en måte fint, for han kan jo skylde på meg hvis jeg har valgt låter som gjør at de stemmer feil. Velger de riktig kan han ta all æren selv! Men vi har en veldig fin dialog på hva vi skal gjøre fram til det og så er alle inneforstått med at det er ting man ikke kontrollerer. Sånn er det jo i resten av verden også, fortsetter han.

Se også: – Laget til Magne er et eliteserielag på steroider

– Grusomt å se seg selv på TV

Marius angrer ikke et sekund på at han meldte seg på «The Voice». Han mener konseptet er det beste av sitt slag.

– For min del er det det at det er musikk som står i fokus og det gjør at det er appellerende å se på. Jeg sitter benket i sofaen og koser meg selv om jeg er med selv. Jeg synes det er en bra greie som tar i fokus de riktige tingene, i motsetning til mange andre programmer.

Hvordan synes du det er å se deg selv på TV?

– Det er kjemperart og du gjemmer deg litt når du skal se og høre deg selv. Det er veldig spesielt, svarer deltakeren.

– Da skal du prøve å være 50 og sitte i den stolen og synes hele tiden, det er ganske grusomt! legger Furuholmen til.

Han forteller at han ikke sjelden lar familien gi sin dom over egen TV-opptreden.

– Jeg pleier å filtrere det gjennom familien og ungene mine. «Er det bra?» - «Ja, det er bra, slapp av.» Jeg synes ikke du har noe å skamme deg over. TV-mediet liker deg, så spørsmålet er vel egentlig hvordan du liker det, konkluderer mentoren overfor Marius.

Se Marius og Knut Anders Sørum i duell her:

601432

Les alt om deltakerne og mentorene på tv2.no/thevoice!