Frank Ivar Amazing Race
Frank Ivar Amazing Race

Amacing Race-Frank fikk sjokk da han så hva som sto på menyen

– Vi måtte peke ut en levende slange vi ville spise. Se smakebit!

I kveldens episode av «The Amazing Race Norge», som sendes klokken 20.00 på TV 2, får deltagerne en svært ekkel opplevelse.

Må spise slange

De står nemlig ovenfor en veisperring, som må gjennomføres for å få neste ledetråd i racet. Flere av deltagerne må utfordre seg selv, og det blir både tårer, svetting og brekninger.

– For en utrolig Amazing Race-dag. Jeg har til og med spist slangekjøtt, forteller deltager Frank Hesmyr Falander i eksklusiv bloggvideo på tv2.no.

Les også: Klønete spark ga fotskade i «Amazing Race»

– Har aldri vært så redd

Tvillingbrødrene legger ikke skjul på at de var både svært redde for slangene og fikk brekninger av det udelikate måltidet.

– Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Først måtte vi se levende kobraslanger som fløt overalt på gulvet. Så måtte vi peke ut en slange vi ville spise og så skulle de drepe slangen mens vi så på. Så helte de blodet oppi en kopp, og skar ut hjerte etterpå, sier Frank og legger til.

– Så «dæsjet» de alt opp i shotglasset med blod og sprit og så måtte vi shotte det etterpå. Jeg brekte meg. Det var grusomt.

Det var ikke bare Frank og Ivar som har problemer med å gjennomføre slangeoppgaven. Kjæresteparet Julie Aamodt og Vichy Ericsson får panikk på vei til slangerestauranten. Se mer i kveldens episode.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside