Stortap for Solli og New York

Røk 1-4 for DC United I MLS.

Jan Gunnar Solli (Foto: Jim Urquhart/Ap)

Jan Gunnar Solli og New York Red Bull fikk det tøft mot DC United i MLS natt til mandag. DC vant 4-1 etter hattrick fra Chris Pontius.

Solli spilte hele kampen for New York. Han var høyreback i en kamp der hjemmelaget ledet med tre mål allerede etter 36 minutter. Red Bull sto med fire kamper uten tap, men rekken ble brutt da Pontius scoret sitt første hattrick som profesjonell spiller.

I kraftig regnvær var han den store spilleren. Først stjal han ballen fra New York-stjernen Thierry Henry og banket inn 1-0 med et mektig langskudd etter bare åtte minutters spill.

New York jaget utligning, men i stedet kunne Pontius enkelt sette inn 2-0 etter 32 minutter. Nick Deleon økte til 3-0 fire minutter senere. Etter en fin soloprestasjon kunne Pontius sette inn sitt tredje for kampen etter 69 minutter.

Henry reduserte like etter på frispark. (©NTB)