iselin (Foto: Arne Reginiussen)
iselin (Foto: Arne Reginiussen)

Paradise-Iselin: – Jeg merker jo at det er folk som tror jeg er dum

– Har mer å by på enn det folk tror i starten.

«Paradise Hotel»-deltaker Iselin Michelsen har tidligere avslørt at hun vil bruke premiepengene på silikonpupper dersom hun skulle gå til topps i «Paradise Hotel».

– Kommer til å se bra ut på meg

Hun har nemlig ønsket seg silikonpupper lenge.

– Jeg har ønsket meg silikon siden jeg var 12 år. Rett og slett fordi jeg synes det er veldig fint med silikon. Ikke fordi jeg har noen komplekser, for det har jeg ikke. Jeg har ikke noen «bad feeling» over de liksom. Jeg bare synes det er veldig fint, og jeg tror også jeg kommer til å kle det veldig godt, fordi jeg er så liten, så det kommer til å se veldig bra ut på meg, avslører Iselin i et intervju med «God kveld Norge».

iselin (Foto: Arne Reginiussen)
iselin (Foto: Arne Reginiussen)

Og Iselin har tenkt å gjøre det ordentlig når hun først går til skrittet å ta silikon i puppene.

– Jeg har tenkt å ta så mye som jeg har plass til. Jeg tror det er 300 gram da. Er det ikke det det heter? Gram? Ikke kilo, sier reality-deltakeren.

– Merker at det er folk som tror jeg er dum

Noen at Iselins uttalelser på hotellet har fått en del oppmerksomhet. Iselin har blant annet sagt at hun er smartere fysisk enn psykisk.

– Jeg er sånn som kan mye fysisk, ja fysisk, ikke psykisk lissom, sa 21-åringen.

Les mer: Her er årets beste «Paradise»-sitater

Men selv mener hun at hun har mer å by på enn det folk ser ved første øyekast.

– Jeg merker jo at det er folk som tror jeg er dum, og at det eneste jeg kan her i livet er det, liksom. Men jeg har mer å by på enn det folk kanskje tror i starten da. Og hva andre eventuelt sier, får bare være deres problem. De som har blitt kjent med meg, som kanskje har trodd ting, at jeg er skikkelig dum og alt det der, de har jo funnet ut at jeg ikke er som man først tror. Jeg har mye å by på, sier Iselin.

– De som snakker dritt til folk de ikke kjenner, det sier mer om de enn om meg da, legger hun til.