Eyvind hellstrøm (Foto: Handout, © ps)
Eyvind hellstrøm (Foto: Handout, © ps)

Eyvind Hellstrøm med ny dame

Kom på premiere med 15 år yngre Vibeke.

Eyvind Hellstrøm har gjort stor suksess med kokkeprogrammene sine på TV. Nå kan det se ut som 63-åringen også har suksess på hjemmebane.

Les også:Hellstrøm tilbake blant sine egne: – Det har vært gnisninger og kriging

15-år yngre kvinne

Se og Hør melder i dag at på premieren av «Shakespears skjulte sannhet» ankom Hellstrøm med den tidligere blomsterbutikk-innehaveren Vibeke Green. Hellstrøm skal ha omtalt den 15-år yngre kvinnen som «en venninne», men ifølge Se og Hør holder ikke paret forholdet skjult for venner og familie.

Dette er for øvrig ikke første gang de to er på en premiere sammen.

Les også:Eivind Hellstrøm: – Nå blir det sykkel, ski og taxi!

TV-suksess

Etter TV-suksessen har Hellstrøm fått både «frierbrev», SMSer og andre fine, morsomme, og vanvittig positive henvendelser, forteller han Se og Hør. Han har tidligere nektet å svare på spørsmål om sivilstatusen sin, men skal ha fortalt at «han liker å date».

Les også:Hellstrøm mistet lappen

Frogner

Mesterkokken bor for tiden på Frogner i Oslo, hvor han har boxeren Nelson, som han deler med sin ekskone. Han har til sammen vært gift to ganger tidligere.

Les også: Eyvind Hellstrøm: – Det er umenneskelig og forferdelig

– Gubbe

Da han hjalp den svenske kokken Johan Patrick Cerén i realityprogrammet «Hellstrøms mesterkokk», var det ikke bare lovord han fikk slengt etter seg.

– Hellstrøm skal man ha respekt for, men ikke for mye. Jeg skal ikke bli sånn om jeg vinner denne konkurransen. Jeg stiller meg ikke og roper og skriker til folk. Nå skal han faen meg få se. Gubbe, fortalte Cerén til «God kveld Norge».