daniel (Foto: Youtube.com)
daniel (Foto: Youtube.com)

Her danser Daniel (26) naken i dusjen for TV 2

– Jeg blir vel tatt som idiot av resten av Norge. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2s nye storsatsing «Ettermiddagen» har premiere førstkommende mandag klokken 17.30, men allerede har seerne fått mulighetene til å bli en del av programmet.

Siden april har seerne kunne laste opp sine egne hverdagslige klipp som kan bli valgt ut til å være med i programmets vignett.

Daniel Pedersen fra Halden er en av de som har sendt inn video, og han byr virkelig på seg selv.

Se videoen øverst i saken

Naken i dusjen

I videoen som 26-åringen har lastet opp til TV 2 står han splitter naken i dusjen.

Etter hvert kommer han ut av dusjen, lager et lite show for kamera - før han tørker seg. Alt er akkopagnert av med stemningsfulle pianotoner.

Videoen ble opprinnelig brukt i Pedersens private videojulekalender, og han mente selv den ville passe perfekt som en del av «Ettermiddagens» vignett.

– Den viser min hverdag på en bra måte, sier han til «God kveld Norge», og legger til at han på ingen måte tar seg selv høytidelig.

– Jeg liker å sjokkere og så lenge folk ler og har det moro, er alt greit. Jeg tror ikke de som kjenner meg vil si så mye, men jeg blir vel tatt som en idiot av resten av Norge.

Les også: Bli med bak kamera på kjendispromo

Vil på TV

Nå håper 26-åringenat videoen blir brukt av TV 2.

– Det hadde vært dritmoro. Det er ikke noe nytt at jeg er naken, og jeg har spilt en del konserter hvor jeg er naken på scenen. Kall meg gjerne oppmerksomhetsyk, men jeg det var bare en morsom greie som jeg gjorde, sier han til «God kveld Norge».

Pedersen har ved to anledninger deltatt i den norske Grand Prix-finalen med bandet CRASH!. Bandet kom på 3. plass i 2007, mens de måtte nøye seg med 5. plass i 2008.

(artikkelen fortsetter under bildet)

ettermidd (Foto: TV 2)

Les også:Charter-Hilde utfordrer rumpa til Tone

TV 2: – Større sjanse med enn uten klær

TV 2 kan ikke love Pedersen plass i vignetten, og mener bidrag hvor personene har på seg klær har større sjanse for å komme med.

– Vi har invitert folk til å sende inn klipp til vignetten vår og får inn videoer av alle slag. Alle er hjertelig velkomne til å fortsette med det. Sannsynligheten for å bli med i vignetten er nok strørre med enn uten klær, men vi vurderer alle bidrag fortløpende, sier programredaktør for «Ettermiddagen», Siv Aamot til «God kveld Norge».