Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er noe spesielt med superbiler og brann. De tar tilsynelatende lett fyr, og det blir like spektakulært hver gang. Enten det skjer utenfor en McDonalds-restaurant i Oslo, eller på en ørtenfelts motorvei i California.

Nå har det som skal være det første kjente branntilfellet med superbilen Lamborghini Aventador inntruffet. Det skjedde i helgen, på Highway 73 like utenfor Los Angeles.

Del med Facebook-vennene dine!

Videoen du ser ved å klikke i vinduet nederst i saken er en av mange dokumentasjoner av det svært, svært kostbare bålet som brant forholdsvis udramatisk i veikanten mens brannvesenet kontrollerte det hele.

Spesiell berømmelse

Årsaken til at den mattsvarte superbilen - med en prislapp på 376.000 dollar i USA - tok fyr, er så langt ikke kjent. Men inntil noe eventuelt blir kjent om det, har den uheldige bilisten fått en noe spesiell berømmelse i USA.

Grunnen er visstnok en kombinasjon av hans uhøytidelige klesstil og posering ved det utbrente vraket - og det faktum at han bare prøvekjørte bilen.

Les også: Lottomillionærer kjøpte brannbil for pengene

Google "Aventador guy", så skjønner du hva vi mener. Noen har til og med opprettet nettstedet www.aventadorguy.com til den avslappede superbilkjøperens ære...

Tok det med knusende ro

Det er selvsagt bra å beholde humøret, og på ett vis kan man forstå hans lettelse over at det ikke var hans bil som brant. Likevel tipper vi han følte seg litt beklemt da han troppet opp hos bilforhandleren i Newport Beach igjen uten annet å levere tilbake enn nøklene - i beste fall.

Del med Facebook-vennene dine!

Se videoen fra brannen og et knippe stillbilder av Lambo-spekulanten Jason Schultz i videovinduet under. Hadde du klart å være like rolig?

Les også: Ferrari 458 har gitt svært mange tenning

For ordens skyld: Slik ser en Lamborghini Aventador ut når den ikke har vært gjennom en voldsom brann.

LES OGSÅ: Denne Lamborghinien hadde vært noe for UP