brangi (Foto: Stella Pictures/Reuters)
brangi (Foto: Stella Pictures/Reuters)

– Jennifer blåser i Brangelinas bryllupsplaner

– Hun har gått videre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For få dager siden bekreftet smykkedesigneren Robert Procop, som samarbeidet med Angelina Jolie i hennes egen smykkekolleksjon «The style of Jolie», at han har designet en forlovelsesring for Angelina i samråd med Brad Pitt.

Les også: Angelina Jolie: – Brad fant meg på gulvet

– Bryr seg ikke

Selv om ingen av parets pressetalsmenn har foreløpig bekreftet nyheten, er dette trolig den endelige bekreftelsen på at Angelina Jolie og Brad Pitt faktisk skal gifte seg.

Pitt var tidligere gift med «Friends»-stjernen Jennifer Aniston i fem år, og hun har følgende tanker om eksens bryllupsplaner:

– Hun bryr seg ikke. Virkelig ikke. Hun er lykkelig med Justin (Theroux). Mest sannsynlig kommer de til å gifte seg. Hun har gått videre, selv om folk neppe vil tro på det, sier en venn av Aniston ifølge E! Online.

Les også: Brangelina bygger fornøyelsespark til barna

Observert med diamantring

Angelina ble observert med forlovelsesringen på fingeren denne uken, på en privat visning på et museum i Los Angeles.

Ryktene om at Brangelina planlegger bryllup eskalerte ytterligere da Brad Pitt fortalte til CBS at barna ønsker at foreldrene skal gifte seg.

– Det betyr mye for de. Vi kommer til å gjøre det, en dag. Det er en god idé. «Gi mamma en ring», sier de. «Ok, jeg skal gjøre det, jeg lover..», sa Brad Pitt.

Les mer: Smykkedesigner bekrefter at Brad Pitt og Angelina Jolie er forlovet