Bli med i kulissene i «Amazing Race»
Bli med i kulissene i «Amazing Race»

Se Amazing-guttas hete chiliopplevelse

Dobesøk ble en ubehagelig opplevelse for Karim og Khabat. – Vi glemte at vi hadde chili på fingrene

I tredje program av «The Amazing Race Norge» fikk vi se at deltagerne måtte knuse en kilo rød chili til pulver på et tak i stekende sol og 35 varmegrader. Deretter bar det opp en lang bakke til Nahargarh Fort.

Glemte at de hadde chili på hendene

Oslo-kompisene Karim Sabeur og Khabat Sarzali forteller at de var både slitne, sultne og stressa. De prøvde å være smarte og ikke gni seg i øynene fordi de hadde chilli på hendene, men da de måtte late vannet glemte de helt å tenke seg om.

– Vi var så obs på at vi ikke skulle ta oss i øynene etter at vi hadde knust all chilien, men vi hadde ikke pisset på nesten 6 timer så vi måtte bare tømme tanken. Det var så digg at vi glemte at vi hadde chili på fingrene helt til det svei, sier kompisene til tv2.no.

– Ja, det svei hele den lange, varme veien opp til fortet og pitstop. Det gjorde turen litt vanskligere vil jeg si, forteller Karim.

– Det svei så jævlig at jeg hadde lyst til å ta av meg alt og vaske det bort. Vi fikk ikke vasket av chilien før vi kom til hotellet, legger Khabat til.

(Artikkelen fortsetter nedenfor)

Bli med i kulissene i «Amazing Race»
Bli med i kulissene i «Amazing Race»

– Puslespillet var verst

Selv om chili-opplevelsen var svært ubehagelig så var ikke dette guttas verste opplevelse i racet. Puslespill-nedturen i forrige program var hakket verre.

– Den verste opplevelsen var puslespillet, men dette var også ille for vi hadde på oss den tunge sekken og vi skulle opp en lang bakke, forteller Khabat.

– Puslespillet har vært det verste til nå, men det vondeste som skjer meg kommer senere, sier Karim hemmelighetsfullt.

– Den turen opp var ille. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli ferdig med den tunge sekken, ryggen min som verket, chilien som fikk pikken min til å skrike og det varme klimaet, men det kommer til å bli bra TV, sier Khabat og legger til.

– Jeg tror at folk kommer til å le seg i hjel for vi tok det med et smil og prøvde å spøke det bort, men det svei veldig.

Karim på sin side forteller også at dette ikke er hans første dårlige opplevelse med chili, og at han tidligere har opplevd en lignende episode med ekskjæresten sin.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside