fabregas000000
fabregas000000

Her forsøker Fabregas å forstyrre keeperen med dans

– Det ser egentlig bare teit ut, sier Petter Veland.

Video med tillatelse fra Canal +

På stillingen 1-1 i lørdagens kamp mellom Levante og Barcelona vartet gjestenes Cesc Fabregas opp med noe nytt.

Lionel Messi sto klar til å ta et frispark like utenfor 16 meteren, og i muren sto Fabregas og gjorde alt han kunne for å forstyrre Levante-keeper Gustavo Munúa.

Spanjolen vartet opp med en helt spesiell dans, der han hoppet, spratt og veivet med armene. Nå har videoen av Fabregas gått sin seiersgang på nettet.

– Den har jo gått som en farsott. Hvis det er et forsøk på å forstyrre keeperen er det originalt. Vi har jo sjelden sett sånt før, sier La Liga-eksperten til Canal +, Petter Veland.

Se dansen i videovinduet over!

LES: Eriksen-kanon sendte Ajax nærmere gullet
LES: Se, Beckham har ikke glemt gamle kunster

Om han forstyrret keeperen noe særlig vites ikke, og Messis frispark endte utenfor målet. Og Veland tror ikke Munúa ble spesielt satt ut av Fabregas' frekke dansefinte.

– Det er jo en grunn til at det aldri har blitt gjort før, for det ser egentlig bare teit ut. Jeg kan ikke skjønne at det har noen effekt. De keeperne på dette nivået lar seg ikke påvirke av at det står en tulling og hopper femten meter foran dem. Men fotballen utvikler seg jo, og han har jo fått ideen fra en plass. Sannsynligvis tror han og at det skal gi en fordel, sier Veland.

Det som måtte til for å gi Barcelona seieren mot Levante var, selvsagt, Lionel Messi. Argentineren scoret begge målene i kampen som til slutt endte med 2-1-seier til Barcelona.

Les også: Messi – Ronaldo 41-41

Hva synes du om dansen? Ta debatten i kommentarfeltet under!

Episoden ble også fanget fra tribunen, se Fabregas fra en annen vinkel her:

pFHPVGJrxWo