Dannii
Dannii

Simon Cowell og Kylies lillesøster var hemmelige elskere under «X Factor»

Hun var gift – han var verdens mektigste musikkmann.

Simon Cowell, verdens kanskje mektigste TV-og talentshow-mann, hadde et forhold til popstjernen Kylie Minogues lillesøster Dannii Minogue mens de begge var dommere i britiske «X Factor».

Det avslører den britiske tabloidavisen The Sun i dag.

Intime detaljer i ny bok

TV- og musikkmogulen, som står bak verdenssuksessene «Idol», «X Factor» og talenter-showene.

Den 52-år gamle megakjendisen – som selv har vært dommer i en rekke av talentshowene både i England og USA – er nå avslørt med en av dine tidligere meddommere, ifølge avisen.

Det kommer fram i en ny bok som kommer om en måned: I «Sweet Revenge – The Intimate Life of Simon Cowell», ført i pennen av forfatter Tom Bower, brettes detaljene rundt forholdet ut for alle og enhver.

– Jeg var forelsket. Det var ekte kjærlighet, skal Cowell ha uttalt.

Ekteskapet til elskerinnen røk

Avsløringen kommer bare uker etter at Dannii Minogue gjorde det kjent at hun og ektemannen gjennom fire år, Kris Smith, skal skilles.

Paret har sønnen Ethan (1 1/2) sammen, og om det er forholdet til Simon Cowell som er grunne til at de to skiller lag, vites ikke.

LYKKELIGE FORELDRE: Dannii Minogue og kjæresten Kris Smith avbildet sammen med sønnen Ethan etter fødselen.  (Foto: Stella Pictures)
LYKKELIGE FORELDRE: Dannii Minogue og kjæresten Kris Smith avbildet sammen med sønnen Ethan etter fødselen. (Foto: Stella Pictures)

– Det er med stor sorg jeg forteller at Kris og jeg er separert. Vi bryr oss fortsatt om hverandre og ber om å få være i fred i denne tøffe tiden, spesielt med tanke på vår sønn Ethan som kommer til å være vår førsteprioritet, skrev Dannii på Twitter den gang.

Minogue var dommer i talentkonkurransen over en treårsperiode fra 2007–2010.

Cowell fremstilles i boken som en skjørtejeger av rang, og skal også ha lagt sin elsk på Danniis venninne, artisten Natalie Imbruglia, og at han la seg etter Cheryl Cole da følelsene for Dannii kjølnet.