veigarvekt
veigarvekt

Gunnarsson: - Jeg har gått ned veldig mye

Veigar Páll Gunnarsson innrømmer at formen ikke har vært på topp i sesongstarten.

Valle (TV 2 Sporten): I fjor var den islandske ballkunsteren fast på Vålerenga. Men foreløpig har han kun spilt én eneste omgang Tippeliga-fotball i 2012. Etter det har han vært på benken, eller tribunen.

- Det er ikke lett å prestere når man ikke er i form. Men jeg og Martin har en plan. Nå er vi snart ferdig med den, og da skal du få se meg tilbake på banen, sier Veigar Páll Gunnarsson til TV 2 Sporten.

På slankern
Overfor TV 2 Sporten innrømmer Gunnarsson at deler av den planen har vært å gå ned i vekt.

- Jeg tror aldri jeg har veid mindre enn jeg gjør nå. Jeg har gått ned veldig mye, humrer han.

Les også: Derfor liker ikke Andresen Lillestrøm

Nesten fem kilo lettere, ser han også lysere på tilværelsen.

- Jeg vet ikke om jeg er tilbake til helgens kamp mot Lillestrøm, men neste helg er jeg garantert tilbake på banen.

Vil rotere
Martin Andresen peker også på at en liten strekkskade bak i låret har vært medvirkende til at Gunnarsson har vært ute i kulden. Samtidig har han varslet at verken Gunnarsson, eller andre spillere kommer til å ha klippekort på laget i årets sesong.

- Slik som det er nå i Vålerenga, vil det alltid være gode spillere som må finnes seg i å sitte på benken inni mellom. Det blir mer slik at rollen lykkes, og at man gleder seg over det, uansett hvem som spiller der, sier Andresen.

Men Gunnarsson frykter ikke å slite benken utover sesongen.

- Jeg er vant til konkurranse, og jeg vet jeg kan mye fotball. Men når man ikke er helt i form, er det vanskeligere å få det til, sier han.