Marianne, heidi og yosef
Marianne, heidi og yosef

Mentor Yosef: – Jeg burde brukt skitnere triks

Se «The Voice»-duellen som fikk fram misunnelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I fredagens «The Voice» fikk vi se Marianne Pentha og Heidi Blåsmo Frantzen kjempe om en plass videre i konkurransen. Og de to kvinnene imponerte alle med sin fremførelse av Frankie Valli-låta «Can't Take My Eyes Off You».

Se opptredenen ovenfor!

– Burde brukt skitnere triks

Yosef Wolde-Mariam (Foto: TV 2)
Yosef Wolde-Mariam (Foto: TV 2)
Mentor Yosef Wolde-Mariam ser ut til å være noe misunnelig på laget til Magne Furuholmen, og mente etter opptredenen i kveld at Marianne er på feil lag.

– Marianne mente at jeg brukte skitne triks for å få henne på mitt lag. Jeg angrer skikkelig, for jeg burde brukt skitnere triks fordi hun burde være på mitt lag! utbrøt han.

– Wow. Dere gjorde låta veldig bra og med en stor kontrast mellom deres to stemmer. Men for min del synes jeg Marianne er helt sinnssyk, fortsatte Madcon-rapperen.

Se de komplette lagene til «The Voice»-mentorene her!

Marianne videre til neste runde

Valget om hvem som gikk videre i duellen ovenfor var til slutt Furuholmens, og det var ifølge ham ingen enkel avgjørelse.

– Det var veldig fint gjennomført av begge to. Heidi har så mye trøkk og volum. Nå gikk det vel på to tredjedelers maskin, og det tror jeg er nok for de fleste, sa han til latter fra salen.

– Og Marianne... Du synger så flott og har en så flott stemme og kan gjøre så mye. Jeg lette etter å se om du greide å synge så jeg følte det. Og det synes jeg du gjorde. Så jeg velger Marianne, avsluttet mentoren.

Dermed går Marianne videre til neste fase. Om en uke må mentorene velge tre av de svakeste fra hvert sitt lag, som må kjempe om kun én plass. Etter neste ukes program vil mentorene til slutt ha fem deltakere hver som skal opptre i livesendingene som starter 27. april.

Se Mariannes blind audition her:

598097

Se Heidis blind audition her:

593585

Les alt om deltakerne på tv2.no/thevoice!