Nylig ble det kjent at den svenske sangstjernen Carola Häggkvist skulle adoptere en jente fra Sør-Afrika.

Les også: Carola (45) blir mamma igjen

– Alt jeg har ønsket meg

I forrige uke ble stjernen avbildet på flyplassen Arlanda idet hun skulle dra av gårde for å hente hjem lille Zoe.

Nå blogger Carola om den store lykken hun kjenner ved å ha fått hentet adoptivdatteren.

– Hun er alt jeg har kunnet ønsket meg. Det er så mye jeg kunne har skrevet og sagt, men jeg vil bare ta inn alt med Zoe nå. Vi har fått fin kontakt og jeg blir så rørt av all den kjærligheten som strømmer inn fra dere. Jeg gleder meg så til Amadeus får møte sin søster, skriver hun til sine blogglesere.

Sovnet med lakksko

Før Carola hentet hjem Zoe, fortalte hun at hun visste at den lille jenta elsker sko. Og allerede har hun fått sine første lakksko.

– Etter en dag som i går, som per nå er for stor for meg å skrive om, sovnet lille Zoe trygg og glad ved siden av meg med sine nye lakksko. Hun elsker sko og ville sove med dem, skriver hun i bloggen.

– Sakte tok jeg av henne skoene da jeg lykkelig og opprømt slukket lyset etter å ha sendt en sms til min elskete sønn hjemme i Sverige. Jeg må være en av universets lykkeligste akkurat nå, fortsetter hun.

Les også: Carola ranet i Sør-Afrika

– Skal synge sammen

Da det for kort tid siden ble kjent at Carola skulle adoptere et barn, fortalte hun at hun i flere år har drømt om å bli mamma igjen.

– Jeg vil gi henne nærhet 24 timer i døgnet. Hun skal få sove i sengen min, hun skal få utdanning og skole. Vi skal synge sammen, hun skal få lære meg sine sanger og hun skal få ha på seg fine sko resten av livet. Jeg vet at jeg kan gi henne en varm favn og dele gleden min med henne. Samtidig er det jeg som trenger henne aller mest – vi trenger hverandre, sa Carola til Dagens Nyheter.

Fra før har hun sønnen Amadeus (14) med norske Runar Sørgaard.

Adopsjonsplanene begynte Carola å legge for fire år siden, og endelig kunne hun i forrige uke dra til Johannesburg for å fullføre drømmen.