Khabat
Khabat

Khabat tok til tårene:
– Jeg klarte det ikke og knakk sammen

Puzzle-drama for The Amazing Race-paret Karim og Khabat.

I andre episode av «The Amazing Race Norge» blir det mye frustrasjon og stor dramatikk når servitørkompisene Karim Sabeur og Khabat Sarzali tildeles en oppgave foran turistattraksjonen Taj Mahal i India.

Deltagerparet må hele tiden delegere oppgaver seg imellom, og de bestemmer at Khabat skal løse en puslespill-oppgave, der han skal legge sammen 200 puslespillbiter med Taj Mahal som motiv.

Sliter med puslespillet

Det viser seg at oppgaven ikke blir like enkel som Oslo-guttene hadde håpet på, og Khabat sliter veldig med å få puslespillbitene på riktig plass.

Khabat blir innhentet av flere av de andre parene ettersom bitene faller på plass i sneglefart, mens Karim hele tiden står og følger med på sidelinjen og ser på kompisen slite med puslespillet.

– Får helt panikk

Etter å ha fullført oppgaven ser vi en tydelig frustrert og sliten Khabat, og da tv2.no snakket med deltageren i etterkant utdypet han hva han følte da dramatikken steg.

– Jeg hadde jo aldri puslet før, men jeg tenkte at hvor vanskelig kan det være. Han sa til meg at jeg skulle ta hjørnene først, men så kommer jeg dit og får helt panikk og vet ikke hva jeg skal gjøre, sier Khabat i etterkant av TV-innspillingen.

– Jeg tror folk kommer til å se hvor ekte det er, for jeg var så skuffa over meg selv. Jeg klarte det ikke og knakk sammen, rett og slett, sier Khabat som var svært skuffet over den dårlige prestasjonen sin, og følte at han skuffet kompisen sin.

– Det var første gang jeg hadde grått på 10-15 år, og det gjorde jeg på TV. Jeg er ikke flau over det, jeg er stolt fordi det var ekte og kom fordi jeg gjorde det dårlig.

Les også: Ivar og Pål Christian ga opp konkurransen

Svært frustrert Karim

Karim påpeker hvor frustrerende det var for ham, som bare måtte stå og se på det som skjedde. Duoen risikerte å havne på sisteplass og bli sendt hjem, og parets aller største frykt var å ryke ut tidlig i konkurransen.

– Jeg gidder ikke se på ham. Jeg kan ikke hjelpe han heller, og han sitter der og er helt «clueless», sier Karim i programmet.

– Jeg har aldri vært så frustrert, sint og deprimert, sier Karim etter fullført oppgave.

I episoden ender Karim og Khabat på 9. plass.

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside