Alle deltagerne i «The Amazing Race Norge» hadde med seg hvert sitt bloggkamera på den store turen jorden rundt. De har alle tatt bilder og spilt inn eksklusiv video som du etter hvert program får sett på tv2.no.

Les også: Bli kjent med «Amazing Race»-deltagerne

Bloggene er deltagernes egen reisedagbok fra turen hvor du kan se hva som foregikk bak kulissene mellom de heseblesende etappene i racet.

Kontrastenes land

I kveldens program har deltagerne reist til kontrastfylte India, der det er stor forskjell mellom fattig og rik.

De får selv se og oppleve ulikhetene på nært hold: Bestevenninnene Cathrine Andersen og Michelle Holm får blant annet erfare hvordan det er å gå på indisk do, mens andre forteller om det utrolig flotte luksushotellet de har sjekket inn på.

Les også: Taxi-mareritt i slummen for Kari og Bjørn Setsaas

Ekstra god kontakt

I den eksklusive reisebloggen forteller også Vichy Ericsson, som reiser sammen med kjæresten Julie Aamodt, om parets oppfatning av de andre lagene.

– Vi har fått bedre kontakt med noen lag. Det bare blir sånn av naturlige årsaker når man er en stor gruppe. Det er tre team vi føler vi har fått ekstra god kontakt med. Det er tvillingbrødrene for de er så utrolig søte, Karim og Kbahat som er veldig morsomme gutter, og også et sterkt lag.

– Tilslutt de blonde jentene, Michelle og Cathrine, for de er så utrolig glade hele tiden, sier Vichy.

Cathrine og Michelles forteller om dobesøk her:

Hør hvorfor Frank og Ivar fikk kultursjokk i India:

«The Amazing Race Norge» sendes på TV 2 mandager og onsdager fra klokken 20.00.

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside