V65-1: 6 Frameable (10%) står interessant til. Løste veldig fint med voltestart i årsdebuten, og bør ha en god mulighet på teten fra dette sporet. Frameable trives klart best i den posisjonen, og tethesten i dette løpet ligger an til å få dirigere en god del. 9 Burmas Yankee (48%) har vært knakende god i det siste og er den beste hesten, men står bak og kan få for langt frem om han velger å sitte i køen underveis. Systemspillere som garderer bredt må ikke kappe 11 Windshear (1%), som er mye bedre enn raden.

V65-2: Mer åpent løp der det fort kan komme en overraskelse. 10 Turbin (6%) og 2 Hornmo Blessen (3%) var meget gode sist de var ute på sprint - i samme løp på Bjerke 2/5 som Solvang Balder vant. Begge har siden vist fin form - Turbin hadde nok vært vinneren uten galopp sist. 8 Stjerne Kvikken (5%) holdt lenge mot hester som Kap Viktoria og Dag Terna sist, og tenner nok ekstra til med ny kusk Tom Erik Solberg.

V65-3: Et skummelt amatørløp der ingen kan sies å være sjanseløse. 10 Patriot Me (4%) var klart slått av 11 Obtain (46%) sist, men ble da hindret på siste langside og fikk aldri kjørt for fullt til slutt. Har slått favoritten tidligere, og var nesten på høyde med gode 6 Mastery As (9%) 2/5. 9 Ill Sentry var god treer bak Fritz Othello og Yankee's Photo 16/3, og tok en sterk seier fra dødens sist - om enn i noe enklere lag. Greit spor og kusk i et løp det bør bli kjøring gjør 5% spillbart.

V65-4: 8 Norheim Flaks (68%) duret unna til klar seier fra tet sist, og har vist seg så rask fra omvendt volte at han faktisk kan komme seg tidlig til samme posisjon igjen - selv fra tillegg. Blir naturlig nok den store favoritten i V65-spillet, men vær klar over at 5 Rapp Odin nå er tilbake i riktig klasse og må spilles på 9% i dette laget. To dype som står vanskelig til: 10 Juniorprinsen (3%) kunne vært med i striden uten galopp første gang ut etter pause 12/6, mens 12 Tenoren (2%) var god etter galopp sist, og har vært uheldig i startene før.

V65-5: Sterke 8 Saevous (24%) blir bedre og bedre, liker distansen og er ingen dårlig favoritt. Med V'ang Yard strøket kan 3 No Credit LA muligens klare teten, selv om han har flere startraske hester på utsiden. Løste ok i årsdebuten, men bakket etter å ha havnet i dødens, ble hindret i siste sving og satt stengt til slutt. Grei innsats i et løp Quapower EJ vant i Arvika sist. 10% er aktuelt. 10 Ulixes hadde vært rett bak en såpass bra hest som KLM Budweiser uten målgalopp i årsdebuten, og var solid firer i hardt V75-lag i Bergen sist etter litt uheldig reise. Er tøffere enn ifjor, og kan på 7% prøves selv på stayerdistanse.

V65-6: Meget interessant løp, der de to klare favorittene står sjanseartet til og en rekke gode hester er lite spilt. Årsdebuterende 4 Youremyman (8%) er den med de beste merittene; var veldig solid i kriteriesammenheng ifjor og blir farlig med form. 2 High Chanel har vist flott form i tøffe lag den siste tiden, har et gunstig spor og er underspilt på 3%. 12 American Sine (2%) var bra etter galopp og tung reise sist. Var ikke mer enn noen lengder bak 7 KLM Thunderadam (25%) nest sist til tross for å ha vært med på en brutal førsterunde. Er mye mindre spilt nå.