Hver fredag ser du «Kollektivet» kl. 17:30, og hittil har humorprogrammet servert serie på serie med morsomme karakterer. Et av de nyeste tilskuddene, er serien om den norsk-amerikanske diplomatdatteren Valerie.

Se også: Her ser du alle episodene av Beibi Mamas

Mannlig strippeklubb i Hamburg

I episoden i videovinduet øverst i saken, skal klassen til Valerie samle inn penger til klassens Tysklandstur. Den som samler inn mest, skal få bestemme en dags opplegg på reisen, og Valerie ser sitt snitt til å oppleve noe gøy.

- Jeg skal ta med alle til en mannlig strippeklubb i Hamburg hvor alle guttene har 30 centimeter lang penis, forklarer hun til venninnen Ragne.

For å oppnå målet, tyr den utspekulerte blondinen til det som nærmer seg utpressing.

Hele episoden ser du i videovinduet øverst i saken!

Se også: Her ser du episodene med skolerådgiveren Birte

Svelger dopet

Som vi har sett i tidligere episoder, er det som oftest den stille og pliktoppfyllende Ragne som ender opp med å ta skylda for det Valerie finner på. I andre episode vil Valerie røyke pot. Planen går i vasken når noen kommer inn på toalettet de skal røyke på, og merkelig nok klarer Ragne å svelge klumpen med pot.

- Har du seriøst svelget det? fortviler Valerie, men går som vanlig seirende ut av situasjonen.

Her ser du andre episode av serien.

(Artikkelen fortsetter nedenfor videovinduet.)

Se også: Alle episodene av «Alle gode ting er thai»

Fulle på skolen

I første episode får den manipulerende Valerie med seg de to vennene sine på å drikke i sprit i kjelleren. Plutselig kommer faren i huset hjem, og Ragne ender opp med å måtte drikke alt sammen og komme full på skolen.

Første episode ser du i videovinduet nedenfor.

Få med deg «Kollektivet» hver fredag kl. 17:30!

Nå kan du også se programmet gratis på TV 2 Sumo!