I denne bilen sitter det noen som vil få ut 'litt' frustrasjon. Neppe spesielt smart   men vi vil tro det er rimelig effektivt ...
I denne bilen sitter det noen som vil få ut "litt" frustrasjon. Neppe spesielt smart men vi vil tro det er rimelig effektivt ...

Her går bilkunden amok

Se den utrolige "avreageringen".

Har du noen gang vært så irritert etter behandlingen hos en bilforhandler, at du nesten ikke har visst hva du skal gjøre?

De fleste som har handlet noen biler opp gjennom årene har nok det. Frustrasjonen kan være ganske overveldende – og en føler seg gjerne maktesløs i møte med "nei, det er ikke vårt ansvar".

Del med dine Facebook-venner

De fleste av oss er imidlertid rimelig sindig anlagt, og drar hjem og øser frustrasjonen over venner og familie i stedet.

Kanskje ikke den sunneste løsningen det heller – men likevel bedre enn alternativet som blir valgt i klippet under.

SE VIDEO: Her løper fotoboksen fra politiet!

Avreagerer

Bakgrunnen for hendelsen vet vi ikke, men her snakker vi nok om mer enn en misforståelse rundt hvilket klokkeslett bilen skulle leveres.

Den lille informasjonen som er tilgjengelig er at dette skjer i Russland, hos en Nissan-forhandler. Vi kan også røpe at ingen blir skadet – men det er ikke den sinte kundens feil!

Og hvis du sitter og tenker at du gjerne skulle gjort det samme hos en bilforhandler du er misfornøyd med, så kan du jo kanskje bruke dette klippet som en liten avreagering i stedet.

Vi har også hørt mye bra om "Anger management"-kurs. Så det er håp ...

Hva tror du er årsaken til ramponeringen av butikken? Skriv i kommentarfeltet!

For å se klippet, klikk på videovinduet under:

http://www.liveleak.com/view?i=d31_1333993945

SE VIDEO: Drifting – dette går bokstavelig talt på trynet