Narkolangeren Ronaldo Silva hadde planen klar.

Han skulle lure alle vaktene i fengselet neste gang kona kom på besøk. For Silva var lei av å sitt i det brasilianske fengselet, så han fikk kona til å ta med seg et sett med kvinneklær til ham før helgen.

Hold deg oppdatert hele påsken på TV2.no sine mobilsider:

mobil.tv2.no eller last ned TV 2 Nyhetenes app.

Klarte å rømme

På forhånd hadde Silva barbert både armer og ben for å se mer kvinnelig ut.

Han tok på seg en langhåret parykk, bh og en blå kjole med tilhørende høyhælte sko. I tillegg sminket han leppene røde.

Det var nok til å lure fengselsvaktene, for Silva klarte faktisk å komme seg ut i frihet, skriver Daily Mail.

Men en halvtime senere ble en av dem mistenksomme da de la merke til at kvinnen i blått hadde svært maskulin gange.

– Vakten la merke til at kvinnen gikk merkelig og så litt uvanlig ut. Han fulgte etter ham til busstasjonen, der to menn ventet på motorsykler for å plukke ham opp, sier fengslesdirektør, Carlos Welber til Globo G1.

Tatt på rømmen

Før Silva fikk stukket av, lyktes vakten å pågripe ham. Han ble sporenstreks sendt tilbake til fengselet, der de forsmedelige bildene ble tatt.

Silva sitter varetektsfengslet i påvente av en rettssak der han er tiltalt for narkotikasalg. For en måned siden ble han overført til fengselet, nettopp på grunn av et rømningsforsøk i det forrige fengselet han satt i.

Da rømningsforsøket skjedde var det 150 besøkende i fengselet. Ledelsen vil nå ettergå rutinene for å forhindre flere rømningsforsøk.

Fru Silva har innrømmet at hun overleverte klærne sine til ektemannen, men hevder hun ikke visste hva han skulle med dem.