Langfredag er det klart for et nytt duellprogram i «The Voice». Denne gangen er Ingvild Nagell-Dahl og Elisabeth Kristensen blant duelldeltakerne som må kjempe om én plass videre.

Mentor Hanne Sørvaag har bestemt at de to skal synge «When The Laughter's Gone» av Katzenjammer. Det ble ikke Elisabeth veldig glad for å høre i begynnelsen.

– Jeg hadde hørt om bandet men ikke låta, og jeg ble litt skeptisk først. Jeg tenkte «ka farsken», skal jeg synge denne kjappe låta? ler Elisabeth.

– Men etterhvert ble jeg kjempefan av den, fortsetter hun.

Se Elisabeth og Ingvild øve på duellen nederst i artikkelen!

– Hjertet hamret og jeg var svett

Å skulle konkurrere om plassen videre mot en annen deltaker satte preg på nervene til Elisabeth.

– Jeg var kjempenervøs. Det skjedde så plutselig, hjertet mitt hamret og jeg var svett i håndflatene. Før jeg gikk på scenen tenkte jeg at jeg burde ha gått på do, jeg rakk nesten ikke bli nervøs, forteller 34-åringen til tv2.no.

At duellpartneren var Ingvild var heller ikke beroligende på nervene.

– Det er skummelt å skulle duellere med henne, hun er så flink, profilert og har mange tilhengere allerede. Jeg ser det som done deal at jeg skal ryke ut!

Se og diskuter alle «The Voice»-opptredenene så langt her!

– Mente det ble verst for meg hvis jeg ikke meldte meg på

Grunnen til at Elisabeth i det hele tatt meldte seg på «The Voice» er en ivrig mor.

– Mamma har mast på meg i mange år om å melde meg på «Idol» og «X Factor», men jeg har ikke følt det har vært noe for meg. Men mamma hadde sett en reklame for «The Voice» og mente at jeg var nødt til å gjøre dette for henne hvis ikke ble det verst for meg!

Nå skal altså 34-åringen på TV i beste sendetid etter innspill fra sin mor. Det er ikke noe hun gleder seg nevneverdig mye til.

– Det blir rart! ler Elisabeth.

– Jeg gruer meg veldig til hvordan det ser ut. Jeg er vant til å stå rolig på scenen med gitaren. På duellen hadde vi lært oss en enkel koreografi. Men ingenting er enkelt for meg, så jeg synes det var litt vanskelig. Jeg tror jeg må se programmet alene, med hodet gravd ned i puten!

Se en smakebit på fredagens program med Elisabeth og Ingvild som øver til duell her:

Du kan se hvordan det går med Ingvild og Elisabeths duell i «The Voice» fredag klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakerne og talentjakten på tv2.no/thevoice!