hareide
hareide

Her får Knut Arild Hareide bryllupstips fra Linn Skåber

I påsken skal foreldrene møtes for første gang.

KrF-leder Knut Arild Hareide (39) og hans kjæreste Lisa Maria Larsen (28) forlovet seg i fjor høst, og i sommer er det duket for storslagent bryllup.

Før den tid er det påsken som skal feires, og Knut Arild er ekstra spent i år. Det er nemlig tid for det første møtet mellom foreldre og svigerforeldre.

– Denne påsken skal vi planlegge litt bryllup. Også skal jeg få mine foreldre til å møte mine svigerforeldre for første gang, så jeg er litt nervøs for denne påsken. Vi skal treffe hverandre på Moi, der Lisa Maria har vokst opp, forteller politikeren til «God morgen Norge».

Les også: Siri og Thomas sender bryllupsgavene til Afrika: – Tror ikke vi blir lykkeligere av å oppgradere Ikea-glassene til krystall

Gode råd

Det er vanskelig å forutsi hvordan et slikt møte vil gå, men de fleste av oss kan vel være enige om at det er nervepirrende.

Da Hareide gjestet «God morgen Norge» fredag fikk han gode råd fra skuespiller Linn Skåber.

Se klipp i videovinduet over.

– Jeg synes det er litt skummelt selv, for det blir så nært. Jeg ville uansett møttes på nøytral mark, ta dere en tur i skogholtet. Men det har ikke du tenkt på, dere skal kanskje sitte inne, spør Linn.

– Vi skal spise middag sammen, også skal vi planlegge litt bryllup, så vi har nok å prate om. Når jeg får gjort dette ferdig skal jeg på hytta med god samvittighet, sier Knut Arild lattermildt.

Les også: Skikk og bruk i sommerbryllupet

Sjefen

Paret skal gifte seg 23. juni på Lisa Maries hjemsted, og Knut Arild innrømmer at det er fruen som er sjefen under planleggingen.

– Jeg har jo jobbet med 22. juli-komiteen på Stortinget, og nå har jeg begynt i 23. juni-komiteen - det er bryllups-komiteen, men der har jeg ikke så mye jeg skulle sagt, forteller han med glimt i øyet.