iselin (Foto: Arne Reginiussen)
iselin (Foto: Arne Reginiussen)

– Det virker som om hun trives med å være dum

– Jeg syntes synd på Iselin, sier Paradise-Alina.

Med uttalelser som «jeg er ikke den skarpeste personen i skuffen», har Iselin Michelsen skapt latter hos de andre deltakerne i «Paradise Hotel» og blant TV-seerne.

– Trives med å være dum

Alina Lapteva (23) mener hun var en av de få som prøvde å backe Iselin opp når de andre lo av henne, og er skuffet over at Iselin i de siste episodene har arbeidet hardt for å få henne ut fra hotellet, blant annet ved å kalle henne falsk.

– Jeg trodde jeg hadde god tone med Iselin. Jeg backet henne opp og syntes synd på henne da de andre lo av henne. Hun var jo ikke den smarteste personen der inne, sier Alina til «God kveld Norge».

– Folk lo jo av henne, men det virker som om hun trives med å være dum, legger hun til.

alina (Foto: Arne Reginiussen)
alina (Foto: Arne Reginiussen)

– Falsk

At Iselin i det stille har baksnakket henne, tar Alina som bevis på hvordan 21-åringen egentlig er.

– Jeg tar ikke noe som skjedde på «Paradise Hotel» personlig, men jeg hadde ikke trodd hun ville gjøre det. Det beviser jo at hun er så falsk som hun har gått rundt og sagt at jeg er, mener Alina, som selv ikke har fått sett noe på reality-serien.

– Jeg har jobbet så mye at jeg ikke har fått tid, men jeg får jo fortalt av andre hva som skjer. Alle på jobben min følger med, og de synes jeg fremstilles på en bra måte. Og det er mange som kjenner meg igjen på gata og sier de heier på meg, og det er selvsagt artig, smiler hun.

– Kunne ikke stole på henne

Iselin tar ikke uttalelsene fra Alina spesielt tungt.

– Jeg har snakket med Alina i ettertid, og det er ikke noe uvennskap mellom oss. Jeg har mine grunner for å si at hun var falsk der inne, og jeg kunne ikke stole på henne, sier Iselin til «God kveld Norge».

At de andre deltakerne lo av henne, brydde ikke Iselin seg om.

– Jeg vet at jeg kommer med dumme kommentarer, men jeg følte at folk lo med meg og ikke bak min rygg. Jeg har aldri følt meg mobbet, og syntes bare det var gøy selv. Jeg tenker ikke alltid før jeg prater, sier realitydeltakeren.