GODE TILBAKEMELDINGER: Terningkastene viser både 5 og 6 før klevdens premiere på «Kvelden er din»
GODE TILBAKEMELDINGER: Terningkastene viser både 5 og 6 før klevdens premiere på «Kvelden er din»

Truls Svendsen røper hemmeligheten bak suksessen

– Det er en herlig miks

Lørdag er det premiere på TV 2 nye helgeunderholdning «Kvelden er din».

Programlederne og komikerne Truls Svendsen og Klaus Sonstad overrasker intetanende hverdagshelter med å oppfylle deres aller største drømmer og før premieren har programmet blitt rost i skyene med fantastiske terningkast og anmeldelser.

«Kvelden er din» ser du på TV 2 klokken 20:00 i kveld!

VG gir programmet en femmer og skriver: «Kvelden er din» er inkluderende, uhøytidelig lørdagsunderholdning levert med en høytidelighet og respekt både foran og bak kameraet», mens Aftenposten ruller opp med tallet 6 på terningen.

Les også: – Skvatt da jeg hørte brølet fra publikum

– En bra gjeng

Dette til stor glede for programleder Truls Svendsen.

– Det er rett og slett bare fantastisk! Det har vært en fin start på dagen når både femmere og seksere lyser mot deg fra avisen. Man bruker jo å si at det ikke spiller sås stor rolle så lenge publikum liker det, men man skal ikke legge skjul på at slike anmeldelser betyr mye, sier en storfornøyd Truls til «God kveld Norge»

Han tror at hemmeligheten bak suksessen er godt lagarbeid og en god miks mellom humor og følelser.

Les også: Se Truls Svendsen snøvle seg gjennom Ari Behns nye bok

– Ja, hemmeligheten bak suksessen er nok den fine balansen mellom glede og tårer. Det å virkelig vise fram disse ildsjelene, og oppfylle deres store drømmer med en god dose humor. det er en fin miks. Vi er et stort team som har jobbet beinhardt. Det er mange mennesker bak denne produksjonen og vi som programledere hadde ikke klart dette uten de andre som står bak oss. Både deltakere, regissører, researchere og mange andre. De har gjort en fantastisk jobb, sier Svendsen.

Truls har all grunn til å være stolt av det nye programmet og sier han synes det er godt å se at anmelderne har forstått hva programmet handler om.

– De har sett at dette er familieunderholdning. Det er deilig å lese at de har rost de tingene vi har fokusert på og at de har skjønt greia, sier han.

Les også: Her danser Truls Svendsen til «Single Ladies»

Stor feiring

Programleder duoen har jobbet hardt sammen, og Truls kan også fortelle at arbeidet med programmet har gjort dem til nære venner.

– Vi har blitt veldig gode venner Klaus og jeg. Det er klart vi har kranglet og diskutert, men det er også noe av det som har tatt oss fram og gjort resultatet så bra.

I kveld skal de se premieren sammen og feire den gode tilbakemeldingen.

– Ja i kveld skal vi se det sammen med alle som har jobbet med programmet. Det blir en fin feiring. Og det er så ekstremt viktig at man gjør det i lag. Feirer hverandre. Det blir en bra premierefest og vi skal både kose og klemme hverandre, ler Truls.

Les også: Nå får du se Truls Svendsen som pappa