Camilla Karlsen Bøvollen er deltaker i «Paradise Hotel» på TV3.

Tidligere har hun også dukket opp på skjermen i TV 2-programmet «Svenskehandel».

– Alltid ønsket ordentlige pupper

Her reiste hun til Sverige for å anskaffe silikonpupper. Det gjorde hun etter at fans bidro med penger.

camilla2 (Foto: TV3)

– Det hele startet med at vi satt hjemme og diskuterte litt. Jeg har alltid ønsket meg ordentlige pupper siden jeg var liten kid. Mamma har kanskje visst at jeg har vært veldig keen på det da. Og så har jeg jo aldri fått de puppene jeg ville ha, sier Camilla til «God kveld Norge».

Se intervjuet øverst i saken!

Det var morens kjæreste som kom med ideen.

– Da sa vel egentlig kjæresten til mamma at «du kan jo lage en gruppe på Facebook, så er det sikkert noen som sitter der ute som gidder å gi deg noen penger». Da tenkte jeg, fy søren, det skal jeg faktisk prøve på, forklarer realitydeltakeren.

Lovte toppløsbilde

Hun opprettet en gruppe på Facebook.

– Jeg skrev litt om meg selv og hvorfor jeg hadde lyst på pupper og tjo og hei. Så det var egentlig litt tull i starten, og så var det vel egentlig tanta mi som skrev at jeg måtte legge ut kontonummer. Så la jeg ut kontonummer. Så sier kjæresten til mamma at «du må jo friste med noe», folk gidder jo ikke å gi penger hvis de ikke får noe for det. Så da skrev vi «alle som gir over 100 kroner skal få et toppløsbilde i posten».

camilla

– Hvor mange toppløsbilder måtte du sende ut?

– Nå er jeg faktisk der at jeg ikke har fått sendt dem ut enda, så det er derfor jeg må vinne her da. Jeg var kanskje litt naiv da jeg satt prisgrensen, for det koster meg faktisk over hundre kroner å få de bildene fremkalt og sendt dem. Det er faktisk folk fra langt oppe i nord som har gitt penger. Jeg har ikke kommet så langt, det er sikkert noen som er litt sure på meg for det, smiler Bøvollen.

– Men, jeg har bildet klart, og jeg har alle adressene, så det kommer. Man må bare være litt tålmodig, eller veldig tålmodig, legger hun til.