Fredag kveld er det klart for andre duellrunde i «The Voice», og i programmet er Adele Erichsen og Ida Hanevold blant duellparene som må kjempe om en plass videre.

Deres mentor Sondre Lerche har ikke gjort oppgaven lett for dem. De to skal nemlig synge Janelle Monaes «Tightrope», som går i et temmelig høyt tempo.

– Jeg er livredd for at jeg skal glemme teksten, det er helt krise i hodet nå.

Det sier Adele til voicereporter Maria Bodøgaard, som intervjuer deltakeren mens hun sitter i sminken før den skjebnesvangre opptredenen. Se video ovenfor!

– Kjipt å glemme teksten foran Sondre

Deltakeren tror allikevel det skal gå fint i duell, selv om lydprøven ikke gikk helt som den skulle.

– Åh, det var så kjipt, for jeg glemte teksten foran Sondre! Men han var kjempesøt og sa at han hadde glemt tekst før selv, forteller Adele.

Adeles duellmotstander Ida har også gjort seg noen tanker om tekstproblematikk.

– Det verste er å glemme tekst, vi har en veldig utfordrende låt når det kommer til det. Det er innmari mye og går så fort! Det er egentlig det verste. Vi har hatt noen bom på lydprøven, men man sier jo at en dårlig lydprøve betyr at det går bra når det gjelder, sier hun til tv2.no.

Hva synes du om deltakernes opptredener hittil? Se video og diskuter her!

– Tøff konkurranse

I løpet av fredag kveld ryker altså enten Adele eller Ida ut av «The Voice». Sistnevnte tror attitude er nøkkelen til å gå videre er attitude.

– Jeg har tenkt veldig mye på hvordan jeg skal klare å stjele hjertet til Sondre. Jeg tror jeg må være meg selv og ha attitude. Den sangen krever mer attitude enn vi er vant til i Norge. Man får bare gå ut og rocke og ha det gøy!

Gøy er noe Ida også er sikker på at dette blir.

– Vi har glemt litt at vi er duellenater og tenkt at nå skal vi ha det gøy å ikke fokusere så mye på at vi er motstandere. Men det blir en tøff konkruranse, Adele har en stor og vakker soulstemme. Hun er en super dame, sier Ida i intervjuet du kan se nedenfor.

Se intervju med Ida før duellen:

Hvordan det til slutt går med Adele og Ida kan du se i «The Voice» på TV 2 fredag klokken 20.00.