Cecilie Lynum debuterte i går som programleder for «Luksusfellen». Men tidligere har psykologen vært på skjermen på TV 2 i flere år.

Var kanalvert på TV 2

Hun har nemlig vært kanalvert for kanalen på 90-tallet, og var svært populær.

Bildet du kan se øverst i artikkelen er fra hennes arbeid som kanalvert på TV 2.

– Det var jo virkelig i TV 2s storhetstid, og jeg husker det var ekstrem pågang fra blader som Se og Hør, ler Cecilie da «God kveld Norge» var i kontakt med henne.

– Livet var en fest

Selv var hun med helt til TV 2 fjernet kanalvertene i 1999. Hun hadde jobben ved siden av studiene.

– Det var et voldsomt trykk på den tida, og vi skjønte ikke helt omfanget. Vi var unge, og gikk på premierer og var i blandene i hytt og gevær. Livet var en fest. Jeg blir nesten litt flau av å tenke på det nå, smiler «Luksusfellen»-programlederen, som syntes det var greit da kanalvertene ble borte.

– Da var jeg ferdig med studiene, og syntes på mange måter det var greit, selv om det var en fantastisk morsom tid, sier hun.

Debuterte på TV3

Onsdag debuterte hun i TV3-programmet, i en veldig annerledes rolle.

– Det blir jo litt annerledes nå som jeg er med som en fagperson. Det er på en måte litt skummelt, for alle ser hva du gjør og tenker, påpeker psykologen, som også har vært å se flere ganger i «God morgen Norge».

– Dette er første gang jeg er med og lager et program. Tidligere har jeg gjort veldig mye live-TV, men det er klart at TV-erfaringen jeg har fra tidligere har kommet godt med, legger Lynum til.