Fredag klokken 20.00 er det klart for andre duellrunde i «The Voice». I duellene må to og to deltakere fra samme mentorlag kjempe mot hverandre om én plass videre. Denne uka er Inge Andreas Jacobsen blant deltakerne som skal til pers. Han skal synge mot Debora Antileo.

– Jeg håper ikke jeg må slå henne, for det er en jente og det er ikke lov å slå jenter, spøker deltakeren.

– Men det blir en utfordring å synge mot henne. Vi er veldig forskjellige og låta er krevende. Ikke minst så må jeg huske på hva jeg gjør og være tilstede sånn at dette går veien, fortsetter han når voicereporter Maria Bodøgaard tar en prat med ham ikke lenge før han må prestere på scenen.

Se intervjuet ovenfor!

– Vi prøver å holde hverandre på bakken

Bak scenen under duellene er det spent stemning blant deltakerne. Men selv om de nå har blitt konkurrenter er lagånden fortsatt god, ifølge Inge Andreas.

– Det har gått veldig fint og vi prøver å holde hverandre gode og plantet på bakken. Samtidig som vi gir hverandre feedback og oppmuntrer hverandre. Vi får prøve å huske på at alle må spise, drikke nok vann og sånn.

Se også: – Jeg har kastet sko, bannet og strippet for å få dem på mitt lag

– Nervene har vært opp og ned i hele dag

Fredag får vi se Inge Andreas og Debora synge «Africa» med Toto. Det tar på at deltakelsen videre avhenger av én sang.

– Nervene har vært opp og ned i hele dag, men akkurat nå er vi i en rolig fase. Så kommer nok nervene til å stige rett før, for det er viktig å ha nerver når man går på scenen, mener Inge Andreas.

Se Inge Andreas' blind audition om igjen her: