magneduell
magneduell

Magne Furuholmen rørt til tårer av The Voice-duellen

– Jeg ble helt satt ut. Se video.

Magne Furuholmen hadde gitt seg selv en knallhard oppgave ved å sette Tini Mykland og Monika Blomeid mot hverandre i duellrunden i «The Voice - Norges beste stemme».

Se duellen mellom Tini og Monika øverst!

Vanskelig valg for Magne

Under prøvene skjønte Magne at dette skulle bli en tøff duell, og et veldig vanskelig valg å ta i etterkant.

– Monika er en naturkraft. Nesten alt hun tar i gjør hun til sitt. Tini har en naturlig integritet i det hun leverer. Det er rett frem og rett i sjela.

Bli bedre kjent med Magnes lag her!

Magne måtte tørke tårer

Allerede under generalprøven fikk Magne tårer i øynene av deltakerne sine, og opptredenen ble ikke mindre gripende under selve duellen.

– Dere har to helt ulike stemmer, men måten dere har gjort låten sammen blir bare et magisk musikkøyeblikk for meg, sa medhjelper Martin Terefe etterpå.

– Dere er i tungvektsklassen. Dere er lysår over så mange og begge to eier låta på sin helt egen måte. Jeg kan ikke se noen feil. Dere går rett i hjerterota begge to. Jeg blir helt satt ut av å høre på dere, sa en rørt Magne som måtte tørke tårer etter denne opptredenen.

– Det betydde alt for meg

Monika er utrolig lettet etter å ha gått videre fra den knallharde duellen.

– Jeg ville bare hoppe opp, danse og hyle. Det betydde alt for meg å komme meg videre fra duellen, sier Monika til TV2.no.

Selv om duellen var så jevn at Magne hadde store problemer med å velge en videre, følte ikke Monika presset da hun stod på scenen.

– Jeg koste meg. Jeg stod ved siden av en vanvittig talentfull jente. Så jeg bare tenkte « Jeg gjør mitt og hun sitt. Det som skjer det skjer». Jeg ville bare kose meg.

Se alle duellene om igjen her!