Orangutang
Orangutang

Tippeligastart hos Golden Goal

Golden Goal spår utfallet av årets Tippeliga og fotballsjefen Kjetil Siem kommer.

Denne uken er det seriestart i Tippeligaen, og da er det selvsagt tid for å spå hvordan det hele går. Tidligere år har vi benyttet oss av blant annet kaffegrut og spåkuleblender. I fjor lot vi oss inspirere av blekkspruten Paul som med stort hell forutså resultater i fotball-VM i 2010. Vi vendte oss derfor til dyreriket og ga rotter den vanskelige oppgaven med å spå Tippeligaen. Resultatmessig gikk det ikke som forventet, så denne gangen tyr vi til høyere makter og har latt oss inspirere av Märthas engleskole. Johan og Henrik har nemlig fått tak i en drøss med englefjær og håper på englehjelp til å spå utfallet av årets Tippeliga live i studio.

Her kan du komme med dine spådommer for årets Tippeliga

Fotballsjefen kommer

Ukas gjest har tidligere vært sjef i Vålerenga og i Norsk Toppfotball. I 2007 flyttet han til Johannesburg der han var øverste sjef for den sør-afrikanske fotballigaen. Han sjudoblet klubbenes tv-inntekter, hadde ansvaret for åpningen av gigantstadionet Soccer City i Johannesburg, og fungerte som rådgiver til styreformannen for VM i fotball. Nå skal han dra norsk fotball opp av gjørma i sin nye stilling som generalsekretær i Norges Fotballforbund. Ukas gjest er Kjetil Siem.

Hundetreneren Henrik

Henrik har nok en gang prøvd seg i en ny idrett og denne gangen allierte han seg med en bikkje da han deltok i en agility-konkurranse i regi av Stovner Hundeklubb. Agility går ut på at hundene, ved hjelp av sin fører, skal gjennomføre en hinderbane med forskjellige typer hindre på kortest mulig tid. Henrik fikk låne border terrieren Yoshi som er en lovende, men ganske krevende hund.

Les alt om «Golden Goal» her.

Følg oss på Facebook. Klikk her.

Følg oss på twitter. Klikk her.