Testmedisin reddet livet til kreftsyke Lars Martin (27) – men Matias (20) får den ikke

Fikk beskjed om at han hadde uker igjen å leve og gjorde seg klar til å dø. Tilfeldigvis kom han med i en studie av en ny kreftmedisin.

kreftmedisin_montasje (Foto: TV 2)
kreftmedisin_montasje (Foto: TV 2)
REDDET I SISTE LITEN: Lars Martin Teigen fikk beskjed om at han kun hadde uker igjen å leve. En ny kreftmedisin som var under utprøving stoppet utviklingen av kreftsvulster i hjernen hans.  (Foto: Robert Reinlund/TV 2)
REDDET I SISTE LITEN: Lars Martin Teigen fikk beskjed om at han kun hadde uker igjen å leve. En ny kreftmedisin som var under utprøving stoppet utviklingen av kreftsvulster i hjernen hans. (Foto: Robert Reinlund/TV 2)

Kreft fra en ondartet føflekk spredte seg først til lymfer under armen til Lars Martin Teigen fra Kvinnherad i Hordaland. Dette ble operert bort, men etterpå viste en petscan at det var spredt seg til lymfer under kragebein og i halsområdet, samtidig kom det også ut en kul på ryggen. Da ble han operert igjen og senere strålebehandlet 30 ganger. Dagen før han trodde han skulle være ferdig med strålebehandling fikk han kraftige smerter i hodet. Dagen etter ble han sjekket igjen - kre

Mer innhold fra TV 2