Hva har de tenkt på her? Tja, det er sannelig ikke godt å si. Men resultatet er i alle fall særdeles originalt. Bilde fra www.youtube.com.
Hva har de tenkt på her? Tja, det er sannelig ikke godt å si. Men resultatet er i alle fall særdeles originalt. Bilde fra www.youtube.com.

Dodge Viper: Er dette verdens sprøeste limousine?

Heftig sportsbil er plutselig blitt 12-seter!

Limousine handler ofte om å se og bli sett. Derfor er det også utrolig mye kreativitet på dette området.

For mange holder det ikke bare med en forlenget, stor sedan. Nei, det blir altfor ordinært. Derfor går de løs på biler vi overhodet ikke forbinder med limousine i utgangspunktet – og ender opp med noe som virkelig skiller seg ut.

Forsyner filmbransjen

Her er et veldig godt eksempel på det. Amerikanske Unique Movie Cars har forsynt filmbransjen med utrolig mange ekstreme biler opp gjennom årene. Her er en av de siste: En 12-seters limousine-utgave av supersportsbilen Dodge Viper.

Del med Facebook-vennene dine

Frem til frontruten ser det relativt originalt ut. Men så har kreativiteten virkelig fått utløp.

Fransk – og meget spesiell! Sjekk denne:

Over 7,5 meter lang

Bilen er helt åpen, bare to veltebøyler stikker opp. Akkurat hvor alle de 12 om bord skal sitte er ikke så lett å forstå, her er det tydeligvis også noen smarte klappstol-løsninger.

Men beinplassen bør være i orden. Bilen er nemlig over 7,5 meter lang! Om noe er gjort med V10-motoren vet vi ikke, men vi regner med at bakhjulsdriften er beholdt – noe sier oss at dette vil være en meget spesiell bil å ratte på våte eller glatte veier!

Folkelige Volvo har også laget limousine – denne var til salgs:

Se video av bilen – klikk på videovinduet under:

http://www.youtube.com/watch?v=I0l8m0TKKio&feature=player_embedded

Ps: Hvis du har lyst til å ta en titt på noe av det andre Unique Movie Cars har laget de siste tre tiårene, kan du ta en titt på hjemmesiden deres – her:

MER MACHO? Da skal du ta en titt på denne limousinen