Bungy jump The Amazing Race Norge
Bungy jump The Amazing Race Norge

– Jeg er livredd for å hoppe

Deltagerne får testet grensene sine i «The Amazing Race Norge». Se eksklusiv video her!

I «The Amazing Race Norge» skal 11 par kjempe seg gjennom både krevende og utfordrende oppgaver for å komme videre i konkurransen og på reise. Men hvilke oppgaver de ønsker seg varierer fra team til team, og noen er mer vågale enn andre.

– Jeg vil ha både skremmende, fartsfylte og tankeoppgaver. Jeg vil ha en bit av alt, sier Vichy Ericsson.

Livredd for strikkhopp

Vilde Naomi Enge har meldt seg på «The Amazing Race Norge» til tross for at hun er livredd for å hoppe fra høyder, en aktivitet de fleste parene tror vil komme.

– Jeg er livredd for å hoppe fra en bro. Derfor håper jeg det skjer så jeg får gjort det fordi det er kanskje den eneste situasjonen i livet der jeg gjøre det, sier Vilde.

Se nok en smakebit fra programmet helt nederst i saken.

Unngå hai og tigre

Karim Sabeur vil helst slippe å få nærkontakt med store og ville dyr. Jeg er villig til å prøve alt

– Jeg er villig til å prøve alt, men noe jeg er skeptisk til er ville og store dyr, som løve, tiger og hai som er uforutsigbare. Hvis man skal være i nærheten av dem og satse på at de er «all good» så er jeg litt skeptisk, sier Karim, som reiser sammen med servitørkompis Khabat Sarzali.

Struts og kamel

Martha-faller-av-kamelen- Amazing Race
Kristiansand-jenta Martha Berberg omfavner gjerne de eksotiske dyrene hun møter på verdensreisen.

– Jeg vil ri på elefant og kose med aper. Så har jeg lyst til å ri på struts for det er kult, og kamel! sier hun til tv2.no før reisen.

Men kamelturen til Martha ble nok ikke helt som hun hadde tenkt seg, for det hele endte i et dramatisk fall fra den høye ørkenvandreren.

Se det dramatiske fallet fra kamelryggen her!

Mens Martha har lyst til å ri på alle typer eksotiske dyr er søsteren Elise Berberg mer gira på fartsfylte utfordringer.

– Jeg har lyst til å paraglide ut fra et fjell eller balansere på line mellom to skyskrapere, sier hun.

Pusleglade venninner

Bestevenninnene Cathrine Andersen og Michelle Holm mener de er smartere enn folk flest tror. De håper å få oppgaver, som de må bryne seg skikkelig på.

– Vi er flinke til tenkeoppgaver, puslespill og sortere ting i riktig rekkefølge. Folk tror kanskje ikke vi er så flinke til det, men vi er det, fastslår bestevenninnene.

Kreative tvillinger

Tvillingbrødrene Frank og Ivar Hesmyr Falander håper de får oppgaver der de kan synge, danse, male, lage bilder eller spille teater.

– Noe som har med kreativitet å gjøre, som kunst og at man kan bygge eller forme noe, svarer de entusiastisk da tv2.no spør om favorittoppgavene deres før avreise.

Hvilke oppgaver deltakerne må bryne seg på i løpet av den lange reisen, ser du på TV 2 utover våren.

Programmet har premiere 11. april kl 20.00.

Her ser du nok en smakebit fra «The Amazing Race Norge»:

Les alt om «The Amazing Race Norge» på programmets hjemmeside.

Les også: Dette er «Amazing Race Norge»-deltagerne