Marius Beck i hjembygda (Foto: TV 2)
Marius Beck i hjembygda (Foto: TV 2)

The Voice-Marius viser fram hjembygda

– Jeg vil sette musikk-Toten på kartet!

I kveldens «The Voice» var det naboduell mellom Østre og Vestre Toten, representert av Marius Beck (21) og Knut Anders Sørum (35). Med en stor ansamling totninger i talentprogrammet håper raufossing Marius at distriktet går seirende ut av konkurransen.

– Det er kult at det er så mange med fra Toten- og Gjøvik-området. Det hadde vært sinnssykt fett om noen herfra hadde vunnet The Voice, sier 21-åringen i det tv2.no besøker han på Raufoss.

Se reportasjen ovenfor!

– Kjipt at en må ryke

Marius legger ikke skjul på at det er kjedelig å måtte konkurrere mot en av sine naboer for å kunne komme videre i konkurransen.

– Knut Anders har vært et vokalistforbilde for meg, og jeg har vært på flere konserter med ham. Det er kjipt at en totning må ryke, sier Marius som kom seirende ut av duellen.

Se også: Endelig får «The Voice»-mentorene skifte klær

Flere fra Toten og omegn

I tillegg til Marius og Knut Anders er duellrundene fylt med flere deltakere fra Gjøvikregionen: Leif Anders Wentzel (42), Christina Elnæs (23), Hege Øversveen (26), Tone-Yvonne S. Hansen (23) og Ingvild Nagell-Dahl (39).

Marius er stolt av den musikalske hjembygda si som har vært til stor inspirasjon opp gjennom årene.

– Jeg har drevet med musikk siden jeg var liten. Musikkmiljøet er stort her i Raufoss, vi har alltid dratt på konserter og hørt på lokale musikere som for eksempel Wentzel familien.

Se også: Leif Anders ble så satt ut at han glemte teksten

Skryter av Raufoss

Selv om raufossingen er med i «The Voice», gjør han fortsatt små spillejobber i hjembygda, og 31. mars spiller han med fullt band på den lokale puben Retro Bar.

– Raufoss har mye å by på, tro det eller ei, ler Marius.

Les alt om talentjakten på tv2.no/thevoice!