Lionel Messi (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)
Lionel Messi (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Disse er Messis favorittspillere

Lionel Messi avslører hvilke favoritter han har i Premier League – og hvem han anser som de aller beste han har spilt sammen med.

I en alder av 24 år, seiler Lionel Messi allerede opp som en klar favoritt til tittelen «tidenes beste fotballspiller». I Barcelona-trøya er han majestetisk, men på landslaget har han ennå ikke levd opp til de skyhøye forventningene.

Men den lille, store fotballspilleren har egne idoler på fotballbanen.

– Jeg var utrolig heldig som fikk spille med Ronaldinho, med Deco, Samuel Eto'o og nå med Xavi, Iniesta og Cesc. Det er vanskelig å plukke ut hvem som er den aller beste jeg har spilt med, sier Messi.

Les også: Barcelona-stjerne må gjennom levertransplantasjon

– Alle de spillerne er spektakulære! Jeg har vært heldig som har fått spille med dem og trene med dem. Det har vært vidunderlig, sier Messi til BBC.

ronaldinho_sumo
ronaldinho_sumo

Messi som 12-åring
Han avslører også hvordan han utviklet seg til å bli det som kan betegnes som et teknisk vidunder.

– Sannheten er at frem til jeg var 12 år, så spilte jeg aldri fra meg ballen. Samtidig prøvde jeg å få alle til å spille ballen til meg slik at jeg kunne score, sier Messi.

Premier League-favoritter
Trollmannen fra Argentina spiller en litt annen type fotball enn den som fremføres på balløya, men han følger likevel godt med – og har sine favoritter i Premier League.

Wayne Rooney (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)
Wayne Rooney (Foto: SCOTT HEPPELL/Ap)

– Det finnes en rekke kvalitetsspillere i Premier League, som min venn Kun Agüero. Jeg liker virkelig måten han spiller på. Rooney og van Persie er også fantastiske spillere, sier Messi.