Kvelden er din Truls og Klaus
Kvelden er din Truls og Klaus

Klaus: – Føler meg som verdens heldigste mann

Klaus Sonstad og Truls Svendsen har fått drømmejobben. De skal oppfylle folks drømmer i TV 2s nye lørdagsshow «Kvelden er din».

På lørdag starter TV 2s nye humorkonsept «Kvelden er din» med radarparet Klaus Sonstad og Truls Svendsen. I beste sendetid skal de oppfylle store og små drømmer til fantastiske folk som fortjener en hyllest.

Vil skrive TV-historie

– Jeg har drømt lenge om dette, sier Truls mens Klaus samtykker og legger til:

– Selv om det er et show som spilles inn litt i forkant, så føler jeg at jeg har fått oppfylt en drøm selv. Jeg har hatt en drøm om å gjøre lørdagsunderholdning som føyer seg inn i historien. Det er noen milepæler i norsk TV-historie, og jeg håper at vi kan føye oss inn der. Å gjøre det sammen med Truls blir det enda kulere, jeg føler meg som verdens heldigste mann rett og slett, sier Klaus.

Se et energisk intervju med Truls og Klaus etter første innspilling øverst i saken!

Utfyller hverandre

Vi fikk se duoen sammen for første gang i fjor da de var makkere på «Gullfisken». Siden den gang har samarbeidet gitt mersmak:

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Truls. Dette programmet er en ypperlig sjanse til å vise oss som par. Vi blir hverdagsheltenes helter, sa Klaus i et tidligere intervju med tv2.no.

Og han har ikke skiftet mening siden den gang.

– Vi trives veldig godt sammen. Om det blir artig vet vi ikke, men vi utfyller hverandre, sier Klaus:

– Det er jo fantastisk å oppfylle drømmer, og folk blir så utrolig glade. Så det setter vi høyest, sier Truls.

– Vi har kjent dem skjelve

Alle som hylles i «Kvelden er din» er påmeldt av andre som mener de fortjener å få oppfylt en drøm. Truls og Klaus overrasker dem ved skjult kamera før de forteller den store nyheten om at en drøm skal bli virkelighet.

– Når du får oppfylle et menneskets drøm, så er det som å komme med en diger gave som de ikke har bedt om fordi det er andre som har tipset oss om drømmen. Så vi tuller litt med dem først så forteller vi dem at de skal få drømmen i oppfyllelse., forteller Klaus og legger til:

– Vi har kjent dem skjelve når vi har holdt i dem. De detter jo nesten sammen.

– Det er et kick, å se de gleden som er der ute. Det er fantastisk, sier Truls.

– Jeg blir rørt mange ganger

Hvordan er det å balansere det sentimentale med all humoren?

– Det er veldig mye tøys og tøv, men så er det veldig fine historier. Jeg kjenner at jeg blir rørt mange ganger. Det er folk som har slitt og som har mistet noen, ildsjeler som endelig får oppmerksomhet. Så det er en utfordring å gå over til det tullete, men jeg syntes det går fint, mener Truls.

– Vi har jo møtt dem allerede, vi har blitt glad i dem og de har blitt glad i oss. Så da er det lov. Humoren er jo livsviktig i livet, og når du er lengst nede har du lyst til å komme deg litt opp og le, sier Klaus.

– Det eksploderte!

Selv om programmet har premiere på lørdag, er innspillingen allerede i gang. Truls og Klaus fikk sjokk første gang de gikk ut på scenen mot et stort applauderende publikum.

– Vi fikk litt sjokk da vi kom ut på scenen og det var 350 publikum i salen. Det eksploderte!

– Vi har vært ute å møtt folkene og sagt at vi sees senere. Nå kommer de for å gjøre greiene sine og folk har stylet seg og ordnet seg. Så står vi å ser vi fruktene av tidligere arbeid. Vi har sådd noen frø og de har blomstret før de står på scenen å slår ut!

Vil du være publikum og oppleve Truls og Klaus live på scenen? Meld deg på her!