«Hotel Cæsar» gjør stor suksess på TV 2 Sumo, og da nettstedet arrangerte konkurranse hvor premien var drømmedag på settet, var det mange gode kandidater.

Gjorde stas på søsteren

15 år gamle Mailinn Anti Eira (15) fra Karasjok var en av vinnerne som fikk drømmedag sammen med søsteren Inger Helene (24).

Det var storesøster som nominerte sin lillesøster på grunn at hun har hatt en tøff flytting fra Karasjok i nord til Lørenskog, og når i tillegg storesøsteren boddei USA en periode, ville hun gjøre litt ekstra stas på søsteren.

Les også: Ida (21) tatoverte «Hotel Cæsar»-logo på armen

– Det har vært veldig spennende og morsomt, mener 15-åringen, som fikk møte blant annet skuespillerne bak karakterene Arnfinn, Julie, Vanessa og Storm.

Se video fra besøket i vinduet over saken!

bilde1

Nytt fjes sjekket inn

I tillegg fikk de møte den nye karakteren Måne, som kom inn på TV-skjermen denne uka. Karakteren spilles av Mathias Ambjør (18).

Les også: Nå sjekker Sol og Måne inn på «Hotel Cæsar»

I og med at produksjonen ligger noen måneder foran, har Mathias allerede vært på hotellet en god stund.

– Alle er jo veldig hyggelige her. Det er så mye hyggelige folk her. Jeg har blitt veldig godt kjent med Kim-Daniel og Marte, men generelt er det en god tone mellom alle, sier 18-åringen.

– Skaper liv og røre

Han røper også litt hvordan utvikling karakteren hans Måne og søsteren Sol skal ha fremover.

– Måne som karakter er sjenert, blir veldig dominert av søsteren. Når Arnfinn og Juni flytter sammen, skaper det litt liv og røre i dere tilværelse med Sol og Måne som er tenåringer fra Goa, alltid levd i en slags hippietilværelse. Veldig frisinnede, som har en litt annen måte å leve på en nordmenn flest, avslører skuespilleren.